Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kalek
HV kasutaja
|
05.02.2006 14:21:40
Probleem Audigy 2 ZS Notebook´iga |
|
|
Sai siis ostetud selline läppari kasutatud helikaart Audigy 2 ZS Notebook. Lootsin et tuleb ilus puhas heli aga võta näpust,heli kuidagi tuhm, lauaarvutis olev tavaline audigi heli on puhtam ja kuidagi jõulisem. On äkki keegi sammasuguse probleemiga kokkupuutunud. Läpparist ei tohiks se vist sõltuda, läppar on uus HP pavilion Celeron. aidake, äkki on kellelgil mõnda ideed, või on helikaart õhtale minemas. Pole veel helikaardi pabereid kätte saanud aga pidavat olema 3 kuud vana. Tõmbasin ka uuemad draiverid aga minuarust oli veel kehvem. Läppari enda väljundist tuleb kõrvaklappidesse ka kuidagi jõulisem heli kui kaardi väljundist.
_________________ www.comvesco.ee |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdanx
HV kasutaja

|
05.02.2006 15:52:26
|
|
|
mis driveritega proovisid ? sellele kaardile PEAKS istuma kX'id ka...et proovi nendega.
millega heli proovisid ? klapid ? võim vahel ?
_________________ teostan töid : magento |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalek
HV kasutaja
|
05.02.2006 16:09:51
|
|
|
Originaal draiveritega ikka esialgu, no vahe peaks ikka paremuse poole minema, ma arvan.
Kui kaarte võrrelda, audigy2 ZS peaks ju parem olema kui audigy OEM. Kodulehel lubatakse küll piimajõgesi ja pudru mägesi. Proovisin nii klapidega, Geniuse 5.1 kodukinoga, Creative Labs Inspire 2.1 T3000 ja kõigega audigy 2zs kehvem
_________________ www.comvesco.ee
viimati muutis kalek 06.02.2006 10:49:27, muudetud 2 korda |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
05.02.2006 16:17:28
|
|
|
Antud kaart ei taha paljude läpakatega fungata. Põhjus selles, et paljud tootjad kasutavad odavaid PCMCIA kontrollereid mis põhjustavaid taolisi jamasid. Creativi lehel on ka mingisugune compatibility list toodud.
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalek
HV kasutaja
|
05.02.2006 17:06:11
|
|
|
Äkki oskad sellele viite anda
Leidsin, kuid meid seal nimekirjas pole
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalek
HV kasutaja
|
13.02.2006 01:13:02
|
|
|
Olen proovinud PCMCIA´ale creative lehelt pakutavaid draivered, vahet pole, sammas kõikides nendes foorumites kirjeldatud PCMCIA kontrollerid mis on probleemsed, on teised kui minu läparil. Mis sugugi ei tähenda et se sinna varsti ei sattu.
Asi läks K- saluuni testi, kus ja kuidas....?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
123
Kreisi kasutaja

|
14.02.2006 00:49:39
|
|
|
Sul ikka asi advanced feature kannatab panna?Mu enda masinal on pcmcia ENE CB-1410 ja see paistab ilusti toimivat selle kaardiga advancedi peal,samas firewire helikaart ei tahtnud kuidagi häält teha läbi pcmcia-firewire adepteri.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalek
HV kasutaja
|
01.03.2006 16:03:33
|
|
|
Kannatas küll, see oli nagu vaikimisi profiilis. Standardis on kõik kellad ja viled väljalülitatud. PCMCIA meil Texas Instruments PCIxx21/x515 CardBus Controller, kui see kellelegi midagi ütleb. Kaart hetkel k-saluunis, sai seal täna käidud, väitsid et kõik korras. Ei leppinud ma nendega, läks siiski kuhugi nende juurest edasi testimisele.
Kaart vahetati uue vastu ringi, juu siis ikka midagi viga tal oli
Tegelikult probleem ikka samma, juu see ikka ei sobi minu HP-ga
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|