Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  mida annab veel ette võtta? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 21.02.2006 14:28:17 mida annab veel ette võtta? vasta tsitaadiga

case siis see sugune,et ma olen juba 3 korda formatit teinud ja ühe korra veel miskit ketta puhastust ja ühesõnaga on kõik oksa tõmmatud mis saab ja kui win peale panna on kõik alguses fine ja töötab.
Ilusti viiruse tõrje peale(Kaspersky ja NOD32) ning veel spywared jne.
Ja siis miski hetk hakkab lihtsalt paska loopima täiega http://www.zone.ee/l4pd/My%20Pictures/
piltidel siis näha kah millega tegu
Kui peale formatti panin uut wini peale siis võtsin muidugi neti juhtme arvuti tagant ära ja siis panin alles taha kui oli viiruse tõrjele update teha.
Ning veel kui tulemüür panna peale siis kui restardi teen või miski aja peale disableb ta tulemüüri icon_rolleyes.gif
Nii et tahaks teada kas siin annab midagi teha enam või läheb ketas maha kandmisele
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Death
HV Guru
Death

sõnum 21.02.2006 14:39:31 vasta tsitaadiga

Alvaaro, loetle palun KÕIK mis sa installisid peale wini paigaldamist MUUST allikast kui ORIGINAALPLAADILT.

Ketast maha kanda kindlasti ei ole vaja. Täitsa puhtaks saab kui knoppixiga plaadilt masin üles, ketas algusest nulle täis kirjutada jas issis võrgukaabel välja ning wini installima. niipea kui win peal ja ilma netita, lükata peale kindlasti puhtalt plaadilt( igaljuhul mitte sinu maainas kirjutatud) Antiviirus ja lülitada sisse windowsi tulemüür. Seejärel kaabel taha ja windows update. See tehtud siis hakata üks haaval olles eelnevat iga plaati/keetta üle scanninud asju lisama.

liinus
HV vaatleja
liinus

sõnum 21.02.2006 14:44:06 vasta tsitaadiga

Otsi oma kõvaketta tootja lehelt soft, millega teed low-level formati ja siis Windowsi install...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 21.02.2006 14:50:07 vasta tsitaadiga

lowlevel või mitte - boot sektori+partisioonitabeli hävtamine tagab surnud viirused, aga sellest kõigest on vähe kasu kui pahalased oma plaatidele kõrvetatud nakatunud kraamiga masinasse tagasi paigaldatakse või lappimata masinaga võrgust üles korjatakse.
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 21.02.2006 15:11:14 vasta tsitaadiga

egas ma midagi eriti sinna ei pannud
netist tõmbasin näiteks ainult mozzilla firefox,snart FTP ja nvidia driverid
muu kama on miskil suht ürgsel plaadil mis kui ei eksi siis 2 aastat tagasi kirjutatud
icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 21.02.2006 15:27:26 vasta tsitaadiga

ja kui sel ürgsel plaadil miski nakatunud on siis ongi kellad...
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 21.02.2006 15:52:44 vasta tsitaadiga

võimalik kuid kui varem sai kasutatud siis küll ei pannud vigast
nüüd kui arvuti käima panna siis 5 korrast ühel jääb käima muidu lööb mingi plakati ette et salvestage oma dokumendid või muidu te kaotate need ja arvuti sulgub 1min pärast
no wtf ma ei saa aru mis sunnib seda sulguma no täitsa müstika
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 21.02.2006 16:09:37 vasta tsitaadiga

Alvaaro, su ikspee on ikka päris turvapaiga vaba vist...
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 21.02.2006 16:44:04 vasta tsitaadiga

Alvaarao, pontu ongi selles, et kui Sul on 2 aastat vana plaat, siis see on ilmselt ilma SP2ta, on sedasi?
Enivei, see polegi nii olulilleline - tee sedasi
1. v6rgujuhe 2ra
2. XP peale
3. XP TULEMYYR K2SITISI SISSE LYLITADA!!!
4. igaks juhuks kontrollida, kas XP tulemyyr on SISSE LYLITATUD ja blokeerib absoluutselt k6ik v2ljast algatatud yhendused ILMA ERANDITETA.
5. v6rgjuhe taha
6. XP SP2 sikutada ja paigaldada
7 ...

A.

Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 21.02.2006 17:11:04 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Alvaarao, pontu ongi selles, et kui Sul on 2 aastat vana plaat, siis see on ilmselt ilma SP2ta, on sedasi?
Enivei, see polegi nii olulilleline - tee sedasi
1. v6rgujuhe 2ra
2. XP peale
4. igaks juhuks kontrollida, kas XP tulemyyr on SISSE LYLITATUD ja blokeerib absoluutselt k6ik v2ljast algatatud yhendused ILMA ERANDITETA.
5. v6rgjuhe taha
7 ...

A.

tjah asi selles et orig win plaat olemas aga ma ei saa sp2 installida sest ütleb et black listed
ja am tean kah mix sest kunagi lolli peaga sai laenatud paaril korral sõpradele ja loomulikult orig võtmega icon_confused.gif
seega ei saa ma sp2 installida
veel soovitusi?
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 21.02.2006 17:19:30 vasta tsitaadiga

Alvaaro, ilma SP2ta sa seda masinat puhtaks ei saa saamagi... uuri vahepeal levitati pisipehme poolt üht plaati SP2ga....
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2006 17:28:58 vasta tsitaadiga

hulga security update saad ka selle blacklisted asjaga teha. sp2 ei ole ilmtingimata vajalik (ise testi m6ttes lasen peale aastast starmanis istumist nüüd juba pool aastat stv s sp1 pro corp asjaga peal wini oma tulemyyr ja kaspersky 4 miskit personal. aegajalt buudin masina miniPE plaadilt yles ja madistan selles olevate erinevate t6rjetega: probleeme pole esinenud. väga kolliste ketaste üleinstallil olen partitsioonitabeli uuesti joonistanud ja teinud samas miniPE s leiduva Partition magic 8 ga delete & secure erase milel raames peaks partitsiooni ala mingi arv kordi yle kirjutatama. tulemyyr võiks olla kolmanda tootja poolne zone/sygate/ keiro alvaaro, mis yhenduse otsas sa istud?
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 21.02.2006 17:32:17 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
hulga security update saad ka selle blacklisted asjaga teha. sp2 ei ole ilmtingimata vajalik (ise testi m6ttes lasen peale aastast starmanis istumist nüüd juba pool aastat stv s sp1 pro corp asjaga peal wini oma tulemyyr ja kaspersky 4 miskit personal. aegajalt buudin masina miniPE plaadilt yles ja madistan selles olevate erinevate t6rjetega: probleeme pole esinenud. väga kolliste ketaste üleinstallil olen partitsioonitabeli uuesti joonistanud ja teinud samas miniPE s leiduva Partition magic 8 ga delete & secure erase milel raames peaks partitsiooni ala mingi arv kordi yle kirjutatama. tulemyyr võiks olla kolmanda tootja poolne zone/sygate/ keiro alvaaro, mis yhenduse otsas sa istud?

praegu istun starmani otsas aga ennem oli elion ja selliseid kalasid ei esinenud.oli vaid vahest mõni väiksem viirus mille tõrje kohe minema lõi.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 21.02.2006 17:57:54 vasta tsitaadiga

starmanil on pordid lahti ja nendepoolset t6rjumist l2bi selel ei ole. selles ongi kogu"uba"
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 21.02.2006 19:14:13 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:

Ma ei taha küll norida, aga kuidas sa lülitad sisse XP tulemüüri ja alles pärast seda installeerid SP2? icon_razz.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 21.02.2006 23:26:59 vasta tsitaadiga

ikspee ilma servispäkita omab ise mingit tulemyyrilaadset moodustist (jutt siis professionalist) see v6ib sp2 installil sees olla
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 22.02.2006 11:01:03 vasta tsitaadiga

Parandage mind kui ma eksima peaksin, aga kas tulemyyr polnud XPl siis synnist saati kaasas??? IMHO SP2 muutis ainult seda, et see tulemyyr lylitati alati kohustuslikus korras sisse (pluss mingid uued paremad tulemyyrireeglid)??? V2hemalt n6nda oli nendel XPdel mida mina n2inud olen. T6si küll, sellist kohitsetud invaliidi nagu XP Home pole ma elu sees n2inud ega kasutanud. 2kki seal on teistmoodi. Muide v6in ka valesti m2letada, sest ma pole kohe kindlasti mitte "early adaptor" ja v6tsin esimest korda XP kasutusele siis kui SP1 v2ljas oli

A.

Death
HV Guru
Death

sõnum 22.02.2006 11:49:14 vasta tsitaadiga

oma elu lihtsamaks tegemiseks võid soetada ka ruuteri enda ja välismaailma vahele... saad turva, kontrolli portide üle mdia vajad läbi suunamise, ja võimaluse lisamasinaid vastavalt vajadusele taha ühendada(kui ruuter ka swichi sisaldama juhtub.)
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.02.2006 11:51:12 vasta tsitaadiga

nLite iga peaks XP niigi vildakad turvaruulid veel rohkem andma ära kohitseda. minu oma XP seisis/seisab sp1 enda tulemyyriga starmanis/stv kenasti. pigem kaldun arvama, et mingi "popi ja noortepärase" programmiga nagu on need nelipakid ja kuuspakid koodekeid filmide vaatamiseks pannakse miskit masinasse tiksuma, mis augud lahti teevad. s6ber kasutas nimo 10 deluxe koodekpakki ja AVG viiruset6rjet, samas masinad käitusid väga imelikult. masinaid oli tal kolm. kui viiruset6rje vahetatud sai, kukkus Kaspersky esimese asjana kägisema, et selle deluxe paki sees on trojan.downloader i miski versioon. /OT
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.02.2006 13:50:08 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Parandage mind kui ma eksima peaksin, aga kas tulemyyr polnud XPl siis synnist saati kaasas??? IMHO SP2 muutis ainult seda, et see tulemyyr lylitati alati kohustuslikus korras sisse (pluss mingid uued paremad tulemyyrireeglid)??? V2hemalt n6nda oli nendel XPdel mida mina n2inud olen. T6si küll, sellist kohitsetud invaliidi nagu XP Home pole ma elu sees n2inud ega kasutanud. 2kki seal on teistmoodi. Muide v6in ka valesti m2letada, sest ma pole kohe kindlasti mitte "early adaptor" ja v6tsin esimest korda XP kasutusele siis kui SP1 v2ljas oli

A.

Äkki avaldad saladuse, kuidas seda "sünnist saat kaasasolevat tulemüüri" aktiveerida Professional SP1 versiooni puhul? Sest niipalju kui ma neid XP Pro installeerimisi olen näinud, siis SP2'ta sõidab Sasser ja co samamoodi üle nagu Home Editionist, kui tulemüüri pole.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.02.2006 13:54:22 vasta tsitaadiga

indre329, "local area connectioni properties" sealt "advanced" sealt linnuke auku protect .. apply peale ilmub yhenduse juurde luku symbol ja kirjeldus "firewalled"
iseasi kudias see tal reaalselt toimib.

Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 22.02.2006 13:56:15 vasta tsitaadiga

Death kirjutas:
oma elu lihtsamaks tegemiseks võid soetada ka ruuteri enda ja välismaailma vahele... saad turva, kontrolli portide üle mdia vajad läbi suunamise, ja võimaluse lisamasinaid vastavalt vajadusele taha ühendada(kui ruuter ka swichi sisaldama juhtub.)

No mul on wifi ruuter olemas.Sai just miski aega tagasi ostetud kuna läpakas sai kah ostetud.
Ainult,et ma teda ei kasuta hetkel sest kui vahest tahan midagi eMulaga tõmmata siis ta ei lase üldse serverisse sissegi ja teiseks kui vahest tekib isu onlines mängida siis on see praktiliselt võimatu sest ping on 2x ja vahest lihtsalt näitab et normaalne ping aga tekib selline lagg nii et juba lihtsalt ei tea millest? icon_rolleyes.gif
Edit:kui ma üritan seda tülemüüri panna peale siis annab järgmise errori
An error occurred while Internet Connection Sharing was being enabled.
The dependency service or group failed to start.

viimati muutis Alvaaro 22.02.2006 13:59:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 22.02.2006 13:57:23 vasta tsitaadiga

Alvaaro, muulahäda seisab confi taga, sama ilmselt ka mängudega. pead vastavad pordid suunama...
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 22.02.2006 14:11:02 vasta tsitaadiga

ja keegi on modinud performance and maintenance i alt servistest telephony jms asjad kinni. see l2heb juba huvitavaks. tulemyyriga koos t6mmatakse k2ima ka ICS ..
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 22.02.2006 14:13:24 vasta tsitaadiga

enne kui netikaabli taha lükkad, pane tulemüür ja viirusetõrje peale.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  mida annab veel ette võtta? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.