Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
reimers66
HV Guru

|
07.02.2006 21:25:56
K:Optiline kaabel |
|
|
Tere!
mul selline küsimus et kui ma ühendan optilise kaabli taha seadmele kas ma siis pean nägema kaabli teises otsas punast valgust
mul lihtsalt hetkel ei ole sinna teiselepoole midagi ühendada kuna ootan veel oma DVD mängijat
kas peab muidu punast valgust nägema
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
07.02.2006 21:35:38
|
|
|
ma olen punast valgust näinud. võimalik et oleneb kummast otsast vaadata. ma kahtlustan, et valgust tekitab väljundiga seade. kui vaatad näiteks võimendi sisendi küljest tuleva kaabli seda otsa, mis peaks su dvd mängija külge minema, siis mul miskipärast on kahtlusi et sealt ei pruugi miskit värvilist paista.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
0 :: |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
07.02.2006 21:36:49
|
|
|
Ei saa nüüd aru sinu jutust. Kas sa näed valgust ja ei suuda ära imestada, miks ta punane on või siis ei näe midagi ja ootad punast valgust? Optical Out pesast peabki punane valgus välja tulema. Uuri www.howstuffworks.com ja saad äkki veel nii mõndagi teada
Optilises kaabliks on signaaliks valgus, mitte pinge, sellepärast sa näedki punast valgust!
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
07.02.2006 21:41:34
|
|
|
pealuu, tänud ma arvasin ise ka seda et seade mis on väljundi osas annab punase valguse!
suurpealik, jah mul ei pea tulema ilmselt punast valgust ! ühendasin optilise kaabli Logitech Z680 kõllide taha ja ma kaabli teises otsas punast valgust ei näe 8) ei peagi vist nägema kuna väljund seade annab selle punase signaali
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
07.02.2006 21:43:24
|
|
|
suurpealik, pinge ja punane valgus ei ole seoses. Punane on valgus sellepärast, kuna valgusdiood emiteerib valgust punases spektriosas.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
07.02.2006 21:48:34
|
|
|
Linnavurle kirjutas: |
suurpealik, pinge ja punane valgus ei ole seoses. Punane on valgus sellepärast, kuna valgusdiood emiteerib valgust punases spektriosas. |
Jah, ma vist väljendasin ennast natuke valesti, aga seda, et pinge ja valgus seoses ei ole, seda ma tean Tänan, et parandasid.
Muidu Linnavurle vast oskab kõige paremini sellest asjast rääkida
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
07.02.2006 23:01:53
|
|
|
kuulge targad mehed aa otsest vastust ma ikka ei saanud tglt
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
07.02.2006 23:03:14
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
kuulge targad mehed aa otsest vastust ma ikka ei saanud tglt |
Kui sa kaabli sisendisse ainult ühendasid ja kaabli teisest otsast vaatasid, siis sa ei peagi punast valgust nägema
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
07.02.2006 23:06:29
|
|
|
suurpealik kirjutas: |
reimers66 kirjutas: |
kuulge targad mehed aa otsest vastust ma ikka ei saanud tglt |
Kui sa kaabli sisendisse ainult ühendasid ja kaabli teisest otsast vaatasid, siis sa ei peagi punast valgust nägema  |
Tänud sulle teema lukku ja mul süda rahul Ostsin lihtsalt täna Profigold 300eekuse optilise kaabli ja tekkis selline küsimus kuna hetkel
pole teise otsa veel midagi ühendada pole ennem kokku ka puutunud optilise kaabliga niiet...
OK Tänud ja teema ´lukku
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|