praegune kellaaeg 17.06.2025 13:03:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Erci
HV vaatleja
|
01.02.2006 22:55:40
Kas viirus? |
|
|
Tere
Mure selles, et arvuti logib end sisse, siis ei tule desktopil ikoonid ette ja taskbar ning start menüü vilksatavad korra. Näha on ainult taustapilt. Task managerist saab programme jooksutada, viirusetõrjega lasin üle (F-prot) Hijackiga ka eemaldasin kahtlased asjad, ikka sama jama. On kellelgi ideid kuidas korda saada?
Tänud
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
04.07.2006 12:11:56
|
|
|
toon vana teema uuesti üles, endal täna hommikul sama jama, ikoonid küll on aga taskbar vilksatab ja kaob ära, nüüd on taskbari asemel seal all see longhorni programmi virn kus need erinevad ikoonid on, kui seda wini nuppu vajutada tuleb start menu ette aga taskbar ikka kadunud, oskate öelda mis seadeid ma muutma peaks ? tõsiselt hädas olen...
http://img301.imageshack.us/img301/5995/clipboard011wt.jpg
edit: väike pilt sai aga seal näha et taskbaria asemel need teised ikoonid
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fireforce
HV vaatleja

|
04.07.2006 12:47:31
|
|
|
windowsi plaadiga tehes "repair windows" -peaks aitama, vähemalt minu sõpra aitas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|