Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vril
HV veteran

|
09.02.2006 14:28:30
tahaks täiskomplekti |
|
|
oskab keegi soovitada mingit pmst interneti turvateenuse täispaketti (tulemüür, AV, antispämm jms) pakkuvat tarkvaralahendust? olen proovinud kunagi nortoni täiskomplekti (ilgelt nõudis ressurssi), zone alarmi security suite'i (pani interneti kuidgi hoopis kinni) ning McAfee mingit täislaksu (talle pmst ei meeldi autlukk), kuid pole ühegagi eriti rahul. ometi tundub,et kui kogu "täislahendus" on ühelt tegijalt, siis peaks see ju arvutile kasulikum olema (puhtam registry? jms)...?
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
09.02.2006 14:32:31
|
|
|
Mis sellest veel kasu?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.02.2006 14:49:09
|
|
|
Linux+gmail+iptables suudab lahendada kõik su probleemid
Hädapärast võib gmaili asendada thunderbirdiga.
vril kirjutas: |
olen proovinud kunagi nortoni täiskomplekti (ilgelt nõudis ressurssi) |
Olen kasutanud Symantec'i täiskomplekti p200/192M peal. Versiooninumber oli vist 2005 ning OS'iks oli XP. Ma ei ütleks et ressursse eriti palju tarbiti.
vril kirjutas: |
zone alarmi security suite'i (pani interneti kuidgi hoopis kinni) |
Mis mõttes kinni? Võibolla lihtsalt confisid valesti. Btw, winil on juba enda tulemüür olemas. Kui ei taha üleliigseid programme siis kasuta seda.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.02.2006 15:25:24
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Linux+gmail+iptables suudab lahendada kõik su probleemid |
Mõttekas soovitus. Äkki vahetaks siis juba arvuti ka välja.
Proovi AVG'd. Sellel on nüüd ka tulemüür kaasas (tasulises versioonis ainult). Need AntiSpamid ei ole enamasti eriti midagi väärt - parem kasuta tõesti GMaili või Thunderbirdi.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
09.02.2006 17:15:52
|
|
|
hmmm...tundub,et peaks vist tõesti thunderbirdi proovima...mis aga AVG-d puutub, siis pikka aega kasutasin seda, kuni kuni lasin mingi muu AV-ga üle ja tulemus oli suht jahmatav. st igast saasta avastas arvutist.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
mux
HV vaatleja
|
23.02.2006 16:05:21
|
|
|
Ise soovitan järgmist lahendust: Kui kasutad XP-d siis on parim lahendus järgmine: Internet SExplorer asenda FireFoxiga, Msn messenger asenda Gaimiga, tulemüüriks Kerio (Personal) firewall, viirusetõrjeks NOD32, igasuguse pisisodi eemaldamiseks SpyBot ja registri valvamiseks TeaTimer. Sellise komboga on puhtam, kuivem ja muretum tunne. Muidugi tuleb ära mainida ka see, et tuleb ka ise hoolas olla st. ei tasu näiteks iga sõbra poolt saadetud emoticone pakkuva faili peale amokki joosta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ipmurikas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
02.03.2006 16:38:49
|
|
|
Kui tahad ilmtingimata all-in-one paketti kasutada, siis F-Securel on näiteks selline asi olemas. Isiklikult soovitaks kasutada tarkvaralise tõrje asemel ajusid.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|