Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD kirjutajad ja DVD'de kirjutamine??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 02.02.2006 21:58:00 DVD kirjutajad ja DVD'de kirjutamine??? vasta tsitaadiga

Otsisin ma siit ja sealt...aga kõiki vastuseid ikka ei saanud...
ja võiks ju olla mingi üks teema kus on lühidalt see DVD teema ära selgitatud...

Ehk siis pole ma aru saanud veel ,et mis vahe kõigil nendel DVD kirjutajatel on...?
Ja siis ka mis vahe nendel toorikutel on...

Siis kui ma nüüd ka tahaks DVD plaadile midagi kirjutada...mismoodi see siis käib? st Nero kui võtal lahti...sealt leian ma ainult tavalise cd kirjutamise...? või peaks veel lisaks midagi installima? nagu ka näiteks selle lightscribe'i toetuse...

Siis tahaks teada ,et mis formaadis ma filme peaks üldse DVD peale laskma ,et ma neid ka pärast DVD mängias näeks?
ja millega ma üldse saan näiteks kaamerast salvestada videot...et se pärast DVD peale lasta...ja et seda plaati siis ka DVD mängias näeks...

ja seletab keegi ära....mis vahe neil siis nüüd on..?
DVD-ROM/CD-ROM
DVD+RW/CD-RW/CD-ROM
DVD-RW/DVD+RW/CD-RW/CD-ROM
DVD-RAM/DVD-RW/CD-RW/CD-ROM
DVD-RAM/DVD-RW/DVD+RW/CD-RW/CD-ROM
mul endal on mingi selline asi

st ma pole siiani üldse huvi tundnud selle DVD maailma vastu...ja nüüd kui vajadus tekis ,et kaamerast DVD plaadile filme saada... siis on nagu suhteliselt keeruline...

HinnaVaatlus on ka kõiksugu teemasi täis...ja suhteliselt raske on leida täpselt seda infot mida vaja...
et kui see kellelgi tükki küljest ei võta...siis äkki suunab mind kuhugi...v jagab tarku sõnu icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rasmus
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.02.2006 01:29:50 vasta tsitaadiga

Kõigepealt tseki seda teemat.

Mina teen asja väga lihtsalt. DVIO-ga video masinasse. Siis vajalikud töötlused kasvõi MM2-ga või näiteks Ulead Video Studio-ga. Siis mingi DVD-wizardiga plaat kokku ja kirjutama. Mina kasutan selleks hetkel Uleadi Video Studio varianti. Pole lihtsalt aega olnud asjasse täpsemalt süveneda. Kui kuskil konkreetselt toppama jääd või häda käes, siis postita siia või veel parem PS.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD kirjutajad ja DVD'de kirjutamine???
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.