praegune kellaaeg 19.06.2025 20:50:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pets23
HV vaatleja
|
22.01.2006 16:53:33
abi videotöötlemisel |
|
|
Kallid kaaskannatajad...
Probleem järgmine: On olemas 3 erinevat vidoeklippi, mis oleks vaja omavahel ühendada, et saaks ühe video. Lisaks sellele oleks vaja ka videot lühendada, täpsemalt lõppu kärpida. (Lõpus on mõttetud kaadrid)
Proovisime videostudio 7, aga 2-päevase töö tulemus on null :(
Kui oleks keegi tore inimene, kes teeks puust ja punaselt ette...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
22.01.2006 20:25:27
|
|
|
kui *avid ja *mpg-d, siis virtualdub selleks kui loodud. Avad esimese jupi, seejärel järgmised: file>append segment. Seejärel siis kukud lõikuma...RTFM muidugi abiks
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pets23
HV vaatleja
|
23.01.2006 20:04:40
|
|
|
Tere!
Tahtsin videomakist mõned multikad arvutisse lasta ja selleks ma kasutasin winfast tv 2000 xp kaarti, seal ma panin
settingutes paika nii, et video codec on MPEG-2 ja audio codec on MPEG-1 audio layer-2. Nii sain nüüd need multikad arvutisse,
mis on küllaltki suure mahuga ja kuna need multikad on lindistatud telekast, siis on sinna ka jäänud mõned reklaamid, mis oleks vaja
välja lõigata. Huvitav on see, et kui ma neid sikutasin arvutisse, siis ta tegi need filmid 0,99GB failideks. Selle kaardiga oli
kaasas selline programm nagu videostudio 7, sellega ma nüüd siis üritasingi lõigata reklaamid välja ja üheks failiks kokku
liimida.Mässasin 2 päeva selle progega, aga ei saanud mina asja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
24.01.2006 14:16:05
|
|
|
millised need jamad on?
ulead videostudio? see on selline natuke omamoodi loogikaga proge. Mulle ei istunud, kunagi proovisin.
Kasutan jätkuvalt Pinnacle Studio 9 softi. Ka sellel on omad kiiksud, aga nesit saab jagu.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
c8kaalud
HV vaatleja

|
26.01.2006 14:58:33
|
|
|
Ma tean, et Macis Movie HD-ga oleks seda imelihtne teha:) Aga Mac on vist suht haruldane nähtus Eestimaa peal ja muude programmidega mul kogemused puuduvad.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|