praegune kellaaeg 20.06.2025 10:19:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kala912
HV kasutaja
|
23.01.2006 22:43:14
ei pääse HDD'le ligi |
|
|
mul tekkis selline probleem, et mul on kax kõva ketast mõlemad on kaheks jagatud.Ühel on ühe osa peal windows ja teisepoole peal siis muusika ja igast müüd asjad.Arvut pani pange tegin restardi nüüd siuke asi et see pool nagu kus muusika ja asjad oli seda poolt ei tunnista näitab et ketta file system on raw.Kui tahan sinna kettale sisse minna siis ütleb et seda ketast ei ole formatidud ja pakub et format now.
E:\is not accessible.
The parameter is incorrect
Kuidas ma selle ketta korda saan nii et ma pääseks uuesti oma asjadele ligi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
24.01.2006 01:08:38
|
|
|
tee see format ära kui sul muidugi midagi väga tähtsat peal pole.
tsitaat: |
Kuidas ma selle ketta korda saan nii et ma pääseks uuesti oma asjadele ligi?
|
ja minumeelest on kusagil selline teema juba olnud............vist....
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaim
HV vaatleja

|
24.01.2006 01:12:36
TAKE OWNERSHIP. |
|
|
Ma ei saanud ka oma kõvakale ligi aga tegin niimoodi:
1. Logi adminnina sisse. Kõigepealt veendu, et oled Windows XP operatsioonisüsteemi Administraatorina sisse loginud. Selleks Start > Control Panel > User Accounts > Change the way users log on or off > Use the Welcome screen ja Use Fast User Swiching eest linnukesed ära võtta. Järgmise restardi ajal kirjuta kasutajaks Administrator ja parool kui see on enne seatud. XP home puhul logi sisse safe mode all administraatoriõigusi omava kontoga.
2. Lülita välja simple file sharing NB! Sa ei saa seda välja lülitada Microsoft Windows XP Homei kasutades.
a) Start > My Computer.
b) Tools menüüst vali Folder Options ja kliki View lehekesel
c) Vali Advanced Settings ja võta linnuke ära Use simple file sharing (Recommended) kastikesest.
d) Vajuta Ok.
3. Et muutuda kausta omanikuks
a) vali kaust > tee paremklikk > vali Properities
b) Kiliki Security lehel ja vajuta Ok kui mingi Security sõnum peaks ette tulema
c) Kliki Advanced ja vali seal Owner lehekülg
d) Name nimekirjas kliki oma kasutajanimele, Administratori nimele kui oled sellena sisse loginud või Administrators grupi nimele. Vali Replace owner on subcontainers and objects linnukese asetamisega kastikesse
e) Vajuta Ok ja siis Yes kui ilmub teade: You do not have permission to read the contents of directory folder name. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control?
f) Vajuta Ok.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
24.01.2006 01:14:32
|
|
|
Windows-poisi all ikka chkdsk ja veel parem käivita Windowsi plaadi pealt, vali 'repair' ja siis chkdsk ja katsu ketas elustada. Tihti on paar-bitti-baiti kettal valesti ja Windows hakkab nutma, kuigi tegelikult kõik asi on alles. Kax ketast on ikka Kax ketast. Muidu oleks üks. Sellise keelekasutuse peale abi küsides ütleks: juu sux.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|