praegune kellaaeg 20.06.2025 04:29:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaidor1111
HV vaatleja
|
14.01.2006 16:02:58
AndrewBoss |
|
|
selle kodulehe yleval nurgas reklaam kodukinole - oskab keegi öelda mis kvaliteediga asi yldse on , hea v6i halb ????
|
|
tagasi üles |
|
 |
Stereo2121
HV kasutaja

|
14.01.2006 16:19:31
|
|
|
Mul olemas ja ajab asja ära . Hea on see, et siiani mängib kõiki plaate täitsa hästi...isegi kõvasti paremini kui minu LG DVD seade arvutis . Subtiitrite asju proovinud ei ole. Kõlarid on kuidas nad on...minu Creative vastu kohe kindlasti ei saa aga jällegi võib öelda, et ajab asja ära (sest volumet neil on ). Karaoke töötab. Ainuke asi mis siiani häirib on volume tugevuse reguleerimine...nimelt kui DVD mängija käima panna ja mingi plaat sisse siis volume on kohe automaatselt level 9 või 11 (ei mäleta praegu täpselt) mis on aga tohutult tugev (kuigi kõlarid on reguleeritud nii miinimumi kui võimalik). Et siis alati enne kui midagi vaatama hakkan panen volume level 1 või 2 mis on täiesti paras. Kui aega on siis ehk teen ka väikese review.
_________________ Tahad GoPro HERO3 kaamerat? Küsi pakkumist!
Aitan USA'st kaupa tellida (Eestisse tuua)
M: http://stereo2121.com/myyk |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidor1111
HV vaatleja
|
14.01.2006 19:04:46
|
|
|
suured tänud info eest , v6tan asja ära ,sest hind minu meelest on sigaodav ...... aint yks asi veel Stereo2121 - kuda bassi tuleb ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Stereo2121
HV kasutaja

|
14.01.2006 22:30:34
|
|
|
Filmide jaoks on täiesti piisav...heli on nende kõlarite kohta tõesti hea...selle raha eest paremat ei oska tahta...täna teen veel ülevaate kah ära
_________________ Tahad GoPro HERO3 kaamerat? Küsi pakkumist!
Aitan USA'st kaupa tellida (Eestisse tuua)
M: http://stereo2121.com/myyk |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|