praegune kellaaeg 09.08.2025 10:16:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
15.01.2006 12:27:42
windows ei leia kõvaketast ? |
|
|
Mul on üks 40 GB'ine kõvaketas masinas ja nüüd tahtsin ühe 4 GB'ise veel juurde panna. BIOS'is näitab ketta ilusti ära, kuid Windows XP seda ei leia (lihtsalt nagu poleks teist kõvaketast järel). Tegemist on 4 GB'ise Seagate Metalist 4321 kettaga. Milles asi võib olla?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paulie
Kreisi kasutaja

|
15.01.2006 12:30:03
|
|
|
Mm. Mul oli üksaeg sama jama, kui enda 160 GB ketas saba andis - minu arvutis näitas, teiste arvutites ei näidanud. Tegin enda arvutis full-formati kettale, siis hakkas ka näitama. Proovi winxp plaadiga setupi bootida ja 4 gb format teha. Vbl siis hakkab ka näitama wini all.
P.S. muidu oli sama asi - BIOSI alt näitas kõigil arvutitel, aga winis oli täiesti puudulik*-)
Vbl aitab.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.01.2006 12:52:13
|
|
|
administrative tools'i alt peaks liedma disk managmendi. See vist oli mingi teise programmi alammenüüs. Sellega saab ka kettaid vormindada
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|