Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Kas uutele kasutajatele ärifoorumeile võiks ligipääs olla vaid ettemaksu teinutel? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas uutele kasutajatele ärifoorumeile võiks ligipääs olla vaid ettemaksu teinutel?
Jah!
50%
 50%  [ 71 ]
Ei!
49%
 49%  [ 70 ]
hääli kokku : 141

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 12.01.2006 01:48:30 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Ei kõlba see ega kõlba too. Küsimus olevat põhimõttes...

Mis selle lause point oli nüüd? Ütlesin ma, et mulle ükski variant ei kõlba? Minuarust on siin küsitluses ainult kaks varianti ja mina valisin ühe. Seejuures selgitasin sulle ja teistele miks ma sellise valiku tegin, öeldes, et mulle põhimõtteliselt ei meeldi kui mind vaadatakse juba algul potentsiaalse petisena.

Kui sulle minu põhimõtted ei meeldi, on see sinu isiklik tragöödia ning paraku ei saa ma aru, mis on sul põhimõttekindlate inimeste vastu, kes oma seisukohti põhjendavad.

Edit: lauseehitus siledamaks
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2006 09:52:52 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Konkreetsel saidil on omanik, kes arendab seda nii nagu talle mõistlik tundub.
Niigi küsitakse iga asja kohta rahva arvamust et võimalikult paljudele meele järele olla.

Enne sellise asja mainimist tasuks mõelda sellele, et selline sait toimib ja reklaamida tahetakse sellel saidil ainult sellepärast, et see inimestele meelepärane ja populaarne on.Ega reidi Andrei kah niirikas poiss poleks kui tal oleks mingid imereeglid, et makske kõik kohustuslikus korras RAHA ja siis istub oma ägedate reeglite otsas aga keegi saiti külastada ei taha ja selletõttu ka ei taha firmad oma bännrerite näitamise eest maksta jne.See pole tätsa nii, et kasutajad on lihtsalt mingid dipshi*id ja neist nagu üldse midagi ei olene.Oleneb küll, oleneb populaarsus ja mida populaaarsem ning käidavam koht seda rohkem tahetakse seal reklaamida ehk seda rohkem tuleb eeku sisse.Ja nagu eespool öeldud kõik me oleme njuuparid olnud keda alguses keegi ei usalda jne.Lihtsalt ostja ise ei tohi loll olla ja soovitused ostu müügi.

Kui nüüd rääkida sellest küljest, et ikkagi on vaja asja teha siis ega tegelikult mina ka paremat varianti eriti ei näe (välismaal krediitkaardiga regamine on tore aga meil ju ei saa nii), sest ega teoreetiliselt muud varianti poleski kui plekkida pappi, tulla kuhugi kohale ja a'la registreerida enda kasutaja dokumenti näidates icon_biggrin.gif või siis ID kaardiga.ID kaarti paljudel pole ja paljudel omanikel pole lugejat.Kohale registreerima vist keegi ka ei tule icon_lol.gif (see oloi naljaga pakutud) ehk siis jääb ainult ülekanne.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 12.01.2006 10:50:20 vasta tsitaadiga

Ma ei viitsi tuuleveskitega võidelda, minupärast võite end põlema panna. (minu isiklik seisukoht)
Ühest asjast ma ei saa ainult aru, kas te tõesti olete nii lollid ja elate silmaklappidega või on asi teie "põhimõtetes", et kõigele tuleb lihtsalt vastu olla, kas või nui pooleks. muidu äkki ei jää must märki maha ja keegi mind ei märkagi. Kaua te korrutate seda omale ei tea kust pähe võetud kiiksu? mulle põhimõtteliselt ei meeldi kui mind vaadatakse juba algul potentsiaalse petisena. Saage ükskord aru, asi on vastupidi, et üritatakse teha asja uutele kasutajatele turvalisemaks, et ei oleks teha nii kerge pettuseid. Need kes äritsedes peksa saavad on reeglina kõik uued kasutajad.
Auron kirjutas:
Hiid kirjutas:
Konkreetsel saidil on omanik, kes arendab seda nii nagu talle mõistlik tundub.
Niigi küsitakse iga asja kohta rahva arvamust et võimalikult paljudele meele järele olla.

Enne sellise asja mainimist tasuks mõelda sellele, et selline sait toimib ja reklaamida tahetakse sellel saidil ainult sellepärast, et see inimestele meelepärane ja populaarne on

Populaarne ja meelepärane petiste paradiis?
Mõtelge kordki natukene laiemalt, kui suudate. Ilma et silme ees ei keerleks kümne kroonine või mõte teie ahistamisest.
Populaarne sait reklaamijatele on selline, kus ei voha kuritegevus ja ärev õhkkond.
Populaarne sait äritsejatele on selline, kus on tagatud turvalisus, mitte anarhia.
Populaarne sait abiotsiale on selline, kus teda ei lämmatata ülbe pealehüppamise ja läbuga.
Aga võibolla olen ma juba vana ja kõigest valesti aru saanud... icon_rolleyes.gif

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 12.01.2006 12:00:02 vasta tsitaadiga

pole ammu näinud nii tasavägist rebimist küsitluses - igatahes rahva arvamust on kuulda võetud ja sellisel pakutud kujul me kohustuslikku isikutuvastust ei hakka kohaldama.
Siit teemast võis ka noppida väärt nõuandeid turvalisuse küsimustes - eesmärk on ju kõigil sama, et kõik saaks turvalisemalt äri ajada thumbs_up.gif

Igatahes seniks teema lukku ja ehk kunagi naaseb selle teema juurde tagasi

Küll aga võime vabatahtliku ID-kaardiga autentimise viia nii kaugele, et iga uut ID-kaardiga autentinut premeeritakse 50 HV krediidiga 8)

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Kas uutele kasutajatele ärifoorumeile võiks ligipääs olla vaid ettemaksu teinutel? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.