praegune kellaaeg 22.06.2025 18:48:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dumb_user
HV vaatleja
|
09.12.2005 11:25:19
LanParty nF4 Ultra-D |
|
|
Kas keegi oskab öelda millised piirangud on tal nVidia integreeritud võrgu kohta ? Mina ei ole suutnud seda kuidagimoodi tööle ajada. Sama asi on ka nimetet plaadi USB Wake-Up funktsiooniga. Tollel plaadil on kaks LAN-i. Marvell-i oma töötab väga hästi.
Igasugu head vihjed on teretulnud. Jahun seepärast, et enne ringivahetamist tahan kindel olla, et ma ise loll ei ole (jätame siinkohal vihjed minu kasutajanimele tegemata)
_________________ Lauri |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
11.12.2005 18:23:19
|
|
|
Mis mõttes piirangud integreeritud võrgu kohta?
Mul DFI nF4 SLI-D ja mõlemad nii nVidia kui ka Marvell omad töötavad korralikult (kodu3). Mõlemad lasevad internetti ja mõlema abil saab teise arvuti vahel LAN i luua. Nagu kõik töötab ja mingeid "piirangudid" nagu ei tea
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
15.12.2005 22:25:28
|
|
|
Aga DFI platesid enam hv's polegi. Endal plaan osta ECS KN1 Extreme emaplaat. Olen lugend et see üpris hea plate ja hind ka taskukohane
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
dumb_user
HV vaatleja
|
17.01.2006 03:19:08
|
|
|
Üldiselt on see võrk täies elujõus. Mida ma aga ei taibanud oli vahe pööratud ja otsekaabli puhul. Ja kuna see nVidia ei töötanud ja Marvell töötas siis ma hakkasin muidugi kaarti kahtlustama. Loomkatsetega selgitasin endale veelkord, et AutoSense ei ole kõigi Gigabit võimalusega kaartide puhul loomulik. Kuna üsna paljud asjad millega ma kokku puutun omavad AutoSense funktsiooni ja on vanemad kui see mobo siis ma ei osanud kahtlutadagi, et asi selle taha jääb. Too USB aga pidi ka teistel probleemne olema ja ehk on abi mingi ajal tekkivast BIOSi uuendusest.
Et siis ehk on mõnele abi sellest.
Türbel küll. Nüüd ei tööta see nVidia võrk jälle. Elioni modem -> ruuter -> PC. Jõle pika aja peale saab ta ruuterile ligi, (ruuteri konfimiseks) edasi aga ei lähe mitte kuskile. Ei tracerouti ega pingimisega. Nii DHCP kui ka käsitsi seadistuses pole mingit vahet. Kui Marvelliga võrrelda siis ainuke erinevus on see, et Marvell lihtsalt töötab igast asendist ja mitte mingit jama ei ole. Ma kahtlustan ikkagi mingit rauas peituvat viga. Kui see asi oleks täitsa surnud siis ei saa ka ruuterile konfimiseks ligi. Eriti "hea" on see, et kui ma selle nVidia võrgu oma läppariga ühendan siis töötab ta igati eeskujulikult.
Kui kellelgi on veel mõni mõte siis võib lahkelt arvamist avaldada.
P.S. töötas ta ilma vigadeta umbes 3 nädalat. Hetkel olen Marvell'i küljes. Mitte, et mul see nüüd elu ja surma küsimus on aga kuidagi lollakas tunne on, et mingi asi justkui on ja siis ei ole kah.
_________________ Lauri |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|