Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Piipz
HV veteran

|
05.01.2006 00:23:17
SATA kaablid ja nende kvaliteet |
|
|
Nii palju, kui mul on tulnud endale ja sõpradele arvuteid kokku panna, kus on kasutuses SATA kettad, siis alati on mingi kamm nende kaablitega.
vana hea IDE kaabel oli sellesmõttes hea, mis kinni sai pandud see ka kinni jäi - sata kaablid on küll ilusad vaadata, kuid ühendus on siiski suht emane.
praegu just on teise arvutiga, 4 ketast on raid 10-s ja pidevalt kaob mõni ketas tagant ära... teen shutdown, mängin kaablitega, panen tagasi käima ja ennäe, ketas tagasi ning rebuilding raid... teise arvutiga oli umbes sama jama, kuid õnnestus leida kaks kaablit kuskilt riiulilt (jäi vist üle kunagi mingist arvutist, kus emme satat toetas aga olid tavalised kettad) ja siiani see masin töötab.
nüüd aga oleks vaja nelja uut kaablit, võiksid korralikud olla, oskab keegi soovitada?
ma küll konkreetseid teemasid just sata kaablite kohta ei leidnud, kuid mulle siiski tundub, et ma pole ainuke, kellel kaablitega jama on olnud...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
05.01.2006 03:43:10
|
|
|
Kui sa ei pahanda siis kiruks ka seda krd SATA juhet.
Kui mängus sitasti läheb ja vihast rusikaga vastu lauda löön siis on ka pilt eest kadunud Kaan lahti juhe tagasi sisse ja töötab.Nagu sport kabriolett millel üle 50km/h sõites lendab kadus pealt
Idiootsus
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.01.2006 03:48:22
|
|
|
Mis imelikud juhtmed-pistikud teil küll on
Mul on masin lahtiselt laua all, jalad on peaaegu kõvaketaste peal. Kaks ketast on monteeritud eraldi lahtise flopiraami sisse. Too saab suht tihti jalaga, siiani pole viimase 2.5a jooksul veel kordagi näinud et juhe oleks lahtu tulnud.
Vennal on umbes sama asi. Lahtisena on ta kast küll vähema aega olnud kuid see eest sai ketas mu käest paaril korral korralikke hoope. Ta nimelt pani selle täpselt sinna kus mina enda kastil tavaliselt jalgu hoian.
Samuti vean oma masinat üsna tihti auto pagasiruumis mööda Eestit ringi. Siiani pole veel ette tulnud olukorda kus mõni juhe oleks lahti loksunud.
Venna moboks NF7, mul IS7. Juhtmed mõlemal samad mis emaplaatidega kaasa tulid.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
05.01.2006 04:49:10
|
|
|
Osad SATA pistikud on väikese krõpslukuga, osa on ilma.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.01.2006 05:18:05
|
|
|
Minu ega mu venna omadel pole mingeid klõpse
Kui katsun siis loksuvad kuid ära ei kuku ega ühendus ei katke
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
05.01.2006 05:42:33
|
|
|
Hetkel ei suuda leida, et kes või kus neid krõpsuga pistikutega kaableid müüvad...
aga muuhulgas silmaringi laiendamiseks:
Kui teil on WD SATA ketas, siis selle jaoks on olemas väga kindlalt ühenduv eriline kaabel:
"SATA cable with SecureConnect WDSC50RCW"
http://www.wdc.com/en/products/accessories.asp?DriveID=74
Sellegipoolest, mulle järjest enam tundub, et just uuemate standardite järgsed igasugused arvutipistikud-pesad on järjest kehvemini välja mõeldud. Pole vist selle ala insener-konstruktoreid, et teha elementaarsed korralikult ja mugavalt ühendatavad pistikud?
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.01.2006 08:48:01
|
|
|
mul on lukustusega e. siis selle klõpsuga andmekaablid. ega see esialgne ilma lukuta lahendus päris hea väljamõeldis polnud jah...
Piip, oled kindel et toitekas nõrgaks hoopis ei jää? kuna see tundub nõrga toiteka sümptomina mulle, kui kettad tagant ära kaovad töö pealt. omal sama laks praegu... ostan uue toite. 4 ketast vajab ikka päris tubli pauerit ja mingine low-end psu hakkama ei saa kui veel näiteks Inteli prose ja nVidia kaart ka sees
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
05.01.2006 08:51:54
|
|
|
Siis kui sata veel uus oli, siis kippusid nad jah enda pesadest välja tulema aga viimasel ajal ei ole seda probleemi enam ette tulnud.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
05.01.2006 21:13:02
|
|
|
Minulgi praegu hoopis teine SATA kaabel ja see ei tule ära vb tõesti ikka kvaliteedi asi ka
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
06.01.2006 17:44:43
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
mul on lukustusega e. siis selle klõpsuga andmekaablid. ega see esialgne ilma lukuta lahendus päris hea väljamõeldis polnud jah...
Piip, oled kindel et toitekas nõrgaks hoopis ei jää? kuna see tundub nõrga toiteka sümptomina mulle, kui kettad tagant ära kaovad töö pealt. omal sama laks praegu... ostan uue toite. 4 ketast vajab ikka päris tubli pauerit ja mingine low-end psu hakkama ei saa kui veel näiteks Inteli prose ja nVidia kaart ka sees
 |
Hiper Type R 580w... saaks veel päris mitu ketast panna. ning viimati kui tsekkisin, olid voltaged normaalsed.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|