praegune kellaaeg 18.06.2025 05:31:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
roostevaba
HV veteran

|
28.12.2005 21:25:21
|
|
|
kristjan13 kirjutas: |
roostevaba kirjutas: |
kristjan13 kirjutas: |
taifunk kirjutas: |
[b]Loe nüüd see praegune teema ikka otsast lõpuni ära ja küll märkad, et lahendusi on siin välja pakutud mitmeid! |
täpselt. asi lahendatud ju!!! |
mina küll nii ei arvaks,kui keegi näitaks mulle kust selle patchi kätte saab siis vb leiaks asi lahenduse aga need teised variandid eespool küll abi ei osutanud va operatsioonisüsteemi väljavahetus. |
kas www.google.com polegi SINU sõber??? kui puust ja punasest veel peab ette tegema???  |
heh ma ei oska hiina keelt (leidsin googlest mingid hiina paged) tee veel punasemaks ,ära arva et ma ei viitsi ise otsida,lihtsalt ei leia  |
vähemalt on nüüd sul 2 toimivat linki, mille peale klikkimisega peaksid ikka ju hakkama saama?!?!
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
28.12.2005 21:28:29
|
|
|
mul ka link üleval samale patchile ju...  |
kahjuks nagu eelnevalt mainitud sinu link ei aitanud aga tänud abi eest ikkagi (see sinu link sealt sain vigase patchi) ,aga see mis taifunk nüüd andis see igati korralik ja asi leidiski lahenduse,tänud taifunk
_________________ Tahad teenida lisaraha? - kliki SIIA
I`ve got a real bad feeling about this deal! Damn, too late |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|