Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mrmuff
HV kasutaja

|
10.01.2006 18:21:56
vana celeron 400'ga mingi tõsisem jama vist |
|
|
Probleem selline, et tihti hangub lihtsalt suht. lambist ära ja päris tihti juhtub ka, et peale restardi vajutamist ei tule enam pilti ette (monitorgi lülitub välja) ja hakkab piiksuma, mida teeb ta ka mõnikord kohe sisselülitades ja sellisest olukorrast saab välja ainult kui uuesti välja lülitada ja siis jälle sisse. MEMtest leiab vahest mitukümend viga ja vahest ainult mõne (tavaliselt kaheksanda testiga). Ma olen proovind kahte erinevat ram'i mis mõlemad teises arvutis töötavad korralikult aga selles ikka kõik sama jama, olen proovind rami teisse pessa, biosist igasugu võimalike asju muuta, prosa ära võtta ja tagasi panna, toitekat vahetada jne. aga ikkagi ei midagi paremat
Vahest annab pool päeva sellega probleemivabalt töötada (vaadata videosid, kuulata muusikat, mängida, surfata jne. jne.) aga vahest ei saa kohe mitte sellega tegeleda: jõuab natuke töötada ja juba hangubki ära
Tegu siis selle teise arvutiga mis proffilis kui täpsemat infi tahate.
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
10.01.2006 18:31:11
|
|
|
Üllatavalt palju saab teada, kui kaane maha keerata ja vaadata silnaga sinna sisse.
No näiteks kondensaatorid -selline ilus sõna
_________________ M:vanavara - AT-toiteplokk *(viisakas korpus kaasa) |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrmuff
HV kasutaja

|
10.01.2006 18:41:40
|
|
|
airm kirjutas: |
Üllatavalt palju saab teada, kui kaane maha keerata ja vaadata silnaga sinna sisse.
No näiteks kondensaatorid -selline ilus sõna  |
Sa ikka mu postitust lugesid? Kuidas ma sain rami teisse pessa proovida jne. kui ma kaant maha ei võtt??
Ja konded vaatasin kah üle muidugi ja kõik ilusad... katsusin ka veel töö ajal ega mõni soojaks ei lähe järsku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
10.01.2006 21:49:55
|
|
|
Lugesin küll, aga üle võis ikka küsida ...
Ikkagi ei tööta ju sul. Kui mälud on korras, nagu väidad, siis ju miski muu vigane.
Suurem osa ongi emaplaat, või muud komponendid.
Kuid sul viskab memtest vigu.
Järelikult ei ole enam koostööd emaplaadi ja mälu vahel.
_________________ M:vanavara - AT-toiteplokk *(viisakas korpus kaasa) |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrmuff
HV kasutaja

|
24.01.2006 00:55:14
|
|
|
No seda arvasin minagi, et miskit selle koostööga mäda on aga mis siis ikkagi ja kas ongi emaplaat õhtal siis? või annab ehk miski teha sellega veel
a ja see kah veel, et mõne korra on memtest üldse pange pand niiet piltil asjad pooleldi segamini pekstud
Edit: No ei oska siis keegi midagi soovitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
25.01.2006 06:15:41
|
|
|
Ma ei ole mingi asjatundja ! Mees vaheta ta lihtsalt välja ,sa saad kindlasti palju parema arvuti kuskilt maru odavalt. ANDESTA MULLE LOLLILE KUI TEGU ON PEREKONNA RELIIKVIAGA!!!
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
25.01.2006 17:41:24
|
|
|
mis seisus prose jahutus on .. järsku ajapikku lihtsalt tolmu täis ajand enda..kuumeneb üle järsku..prose võib kah vigane olla
kuigi tõenäoline on et tegu emaplaadi veaga..proovi teist proset kah vahelduseks
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrmuff
HV kasutaja

|
25.01.2006 23:47:56
|
|
|
Erik_Est kirjutas: |
Ma ei ole mingi asjatundja ! Mees vaheta ta lihtsalt välja ,sa saad kindlasti palju parema arvuti kuskilt maru odavalt. ANDESTA MULLE LOLLILE KUI TEGU ON PEREKONNA RELIIKVIAGA!!!  |
Ei tea küll kust saaks asendust. Ma elan sellises pommiaugus kah, et siin ei müüda kah niiväga neid nagu kusagil tallinas jne. ja pappi on kah alati julm vähe . Praegu mõtlen, et tuleb vist nurgast vana p2 266 jäänus välja tassida ja selle celeroni kõvakettad, rami, toiteka ja muu vajaliku sinna panna aga see on kuidagi liiga lahja juba ja seda ei saa kah enne kokku panna kui prose jahutuspropelleri (selline suur mis käib korpuse külge) kusagilt saan mis on kah suht küsitav.
KyBer kirjutas: |
mis seisus prose jahutus on .. järsku ajapikku lihtsalt tolmu täis ajand enda..kuumeneb üle järsku..prose võib kah vigane olla
kuigi tõenäoline on et tegu emaplaadi veaga..proovi teist proset kah vahelduseks |
Arvasin ise kah, et võimalik ka et prose jama aga pole kahjuks kusagilt võtta teist millega katsetada.
Jahutus on küll jah natuke kahtlane... radika ja prose vahel on mingi hiirematti materjali moodi latakas aint ja radikat saab liigutada suht kergelt . Kuigi mingit kuumust ma seal küll kusagil ei tunne kui katsuda (kui vendi lahti ühendasin siis ikka läks mõne aja pärast suht soojaks radikas)... muidu tolmust on puhtaks tehtud kõik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|