praegune kellaaeg 18.06.2025 01:08:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
10.03.2009 17:06:16
Printer, Scanner, Koopiamasin häälestamine. |
|
|
Sai elionist siis miski sääranee hujunn soetatud HP Deskjet F2200 All-in-One series. Nüüd siis siuke küsimus, et kuda seda nüüd siis nii seadistada, et mul kodus server ja mitu arvutit... serveris siis windows server 2003 ja oleks soov panna asja nii, et mul teistes masinastes see ka töötaks, et kui scannin siis saan pildi sinna arvutisse kuhu tarvis parasjagu:) muidu printer on sharetud... või piisabki ainult sellest?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
10.03.2009 17:26:00
|
|
|
ok uurin:) see tuleb siis installida serverisse või sisi klient masinasse või mõlemasse?
hmmm ei leidnud küll sellist asja kusagilt sealt plaadilt:S
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.03.2009 17:26:39
|
|
|
Ja mida Manuaal kirjutab skänneri võrku jagamise kohta? Või kas ikka müüja käest küsisid, et kas selle seadme skänneril on üldse olemas "võrgutugi".
Paljud "odavama hinnaskaala" kombainid ongi nii toodetud, et printerit saab võrku jagada, kuid skännerit mitte.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.03.2009 17:33:52
Re: Printer, Scanner, Koopiamasin häälestamine. |
|
|
Markspoiss kirjutas: |
Sai elionist siis miski sääranee hujunn soetatud HP Deskjet F2200 All-in-One series. Nüüd siis siuke küsimus, et kuda seda nüüd siis nii seadistada, et mul kodus server ja mitu arvutit... serveris siis windows server 2003 ja oleks soov panna asja nii, et mul teistes masinastes see ka töötaks, et kui scannin siis saan pildi sinna arvutisse kuhu tarvis parasjagu:) muidu printer on sharetud... või piisabki ainult sellest? |
Kardan, et sinu soovitud lahendust ei saa kasutada, kuna tegemist USB- mitte võrgukombainiga. Printida saavad võrgus kõik, kui printeri ühest masinast välja jagad ja kõikidesse masinatesse driverid installid, aga scanida ei saa. See võimalus eeldab võrguliidese olemasolu.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
10.03.2009 19:34:22
|
|
|
hmm siis natuke nadi variant jah... aga noh scannimine polegi kõige olulisem:) lihtsalt oleks hea ja mugav variant olnud nii:)
ok see selleks.. aga ehk soovitate mulle miskit head softi scannimiseks? mis töötaks ka server 2003 peal ja millega saaks ka teksti scannida nii, et see wordis kohe muudetav oleks vms...
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|