Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TeArGaS
HV kasutaja
|
23.12.2005 09:25:28
Klokkimine algajatele! |
|
|
Tere kõigile!
Olen siin foorumis uus, vaatasin foorumis ringi ja ei pannud kuskil tähele üldisi
seletusi ja õpetust kuidas oma arvutit overclockida (sry kui selline teema kahe
silma vahele jäi ). Seega üks tore link algajatele overclockijatele kus on
palju lühendeid/mõisteid/seletusi/õpetust overklokkimise kohta!
Ise asun muidu enamasti www.elitebastards.com / www.techspot.com foorumites
ning seal on mõlemal mõnus õpetus oc kohta, nüüd edastan selle siia kah
(kes inglise keelt oskab, registreerigu ennast kah kindlasti) Sry, et ümber ei viitsind
tõlkida, pole aega selleks. Aga loodan, et see link on ikke abiks!
http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=6387&head=1&comments=1
Pigistage sis ikke viimne mahl välja oma arvutist!
_________________ fuuuck off and have a nice day! ;D |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
23.12.2005 14:38:06
|
|
|
mind ka tegelikult vahel häirib, et kui keegi küsib kuidas klokkida, siis öeldakse, et otsi infot on küllaga. aga tegelikult on info üsna laiali ja raskesti leitav. nii et kui viitsid, siis tõlgi siiski ära
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
23.12.2005 18:22:05
reply |
|
|
oehhh, samad sõnad.... sellepärast siia selle teksti välja pakkusin. Aga sry hetkel ei jõua küll üldse selle tõlkimisega tegeleda sest mul sessi periood ja ullu moodi õppida vaja. Aga üldiselt on see link heaks inglise keele parandamiseks neile kes ei oska inglise keelt piisavalt ....sest comoon, if u deal with oc then u mostly HAVE to understand english!
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
23.12.2005 18:23:06
|
|
|
Et kellegagi topelt tööd ei teeks, siis informeerin, et võtan selle tõlkimise ette.
Kui huvi aidata, siis ps abiks.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
23.12.2005 18:29:11
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Et kellegagi topelt tööd ei teeks, siis informeerin, et võtan selle tõlkimise ette.
Kui huvi aidata, siis ps abiks. |
Cyberlord.... GREAT THNX MAN!!!
Kindlasti saab see guide paljudele heaks abiks olema!
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
spekti
Kreisi kasutaja
|
23.12.2005 18:38:21
|
|
|
Oleks huvi aidata küll, aga ei tea kui kvalifitseeritud ma oleks
Lihtsamaid asju võiksin küll aidata teha jne.
Teatud it terminitega võin hätta jääda, aga sõnaraamat on juba pikemat aega riiulist alla tulla
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
23.12.2005 18:40:55
|
|
|
Ärge kodanikud pahandage aga ma ei saa täna teie küsimustele/ps`idele enam vastata, sest kutsuti külla ja panen kohe punuma arvutitagant.
Ära ma selle asja teen ja abilisi võtan ka kindlasti! Taifunk thx wiki lingi eest
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
24.12.2005 16:36:23
|
|
|
Stakeknife kirjutas: |
Oleks huvi aidata küll, aga ei tea kui kvalifitseeritud ma oleks
Lihtsamaid asju võiksin küll aidata teha jne.
Teatud it terminitega võin hätta jääda, aga sõnaraamat on juba pikemat aega riiulist alla tulla |
Loodan väga et te kuskil apsu ei tee tõlkimisel ja paljusid eestimaal asuvad arvuteid õhku selle tõttu lendama ei hakka! .....igatahes kui inglise keele oskused on piisavad soovitan inimestel igaks juhuks ikkegi originaal versiooni lugeda .....aga mine tea ...äkki tuleb eestikeelne variant paremgi igatahes EDU SULLE Cyberlord
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
25.12.2005 12:23:25
|
|
|
tore küll, kui eesti keelnwe variant tehakse
vahest ikka jube kiusatus viidata miskile lingile, mitte 10X päeva jooksul sama asja seletama hakata
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
27.12.2005 20:46:23
|
|
|
Alustaks ikka algusest: How to OC? -> Guide for beginners ei näe küll välja kuigi 'eesti keelsena'.
Kui teha siis põhjalik, kuid samas lihtne, võiks olla eraldi olenevalt socket'ist vms. Kui oled oskaja poiss pane kohe oma mõtted paberile .. ma küll ei näe otsest vajadust tõlkimiseks.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
28.12.2005 04:24:33
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Alustaks ikka algusest: How to OC? -> Guide for beginners ei näe küll välja kuigi 'eesti keelsena'.
Kui teha siis põhjalik, kuid samas lihtne, võiks olla eraldi olenevalt socket'ist vms. Kui oled oskaja poiss pane kohe oma mõtted paberile .. ma küll ei näe otsest vajadust tõlkimiseks. |
1) Kle mees sa ikke lugesid seda teksti we?
2) ja mis see pealkiri siia puutub? selle teksti tegin copy-paste lehelt mis hetkel avatud oli.
3) põhjalik ja samas lihtne? ....eee? et sis nagu umbes nii, et näpi seda ja näpi toda.... ise teadmata mis midagi teeb ja mis midagi mõjutab ning mis mida tähendab? ....edu! ex sis tee "põhjalik" ja "lihtne" ülevaade ....ma nagu arvan et selle teksti mõte ongi selles ,et kõik lahti seletada! ....eriti lühidalt seda nagu teha ei saa minu meelest!
Algajale oleks ikke vaja võimalikult palju ära seletada et ikka aru saaks mis mida teeb ja tähendab jne.! Sest kui nagu anda algajale kätte mingid 3 kohakest kust numbrikesi muuta ilma et essugi teaks sis ....nuh mõtle ise
4) sulle võibolla ei ole otsest vajadust tõlkimiseks AGA on ka palju neid kes ei saa inglise keelest piisavalt hästi aru
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
28.12.2005 15:39:57
|
|
|
Noh sinu esimesest postitusest jäi küll selline arusaam, et postitad siis ühe põhjaliku OC õpetuse, seega tundus natuke imelik kui eestikeelsele jutule pannakse mingi muukeelne pealkiri ...
Ma mõtlesin 'lihtsuse' all oskust asi nii kirja panna, et see sihtgruppi - algajaid ära ei ehmataks, näiteks lühendid (FSB, HTT, siin, tRas, 1T, jne.).
Jällegi 'otsese tõlkimise' mittevajaduse all mõtlesin seda, et jutu saad ju omast kogemusest kah kirja panna, mitte ei pea 100% mingi väljamaa neegri kirjutist ümber jutustama. Mis ise tehtud, see hästi tehtud. Kindlasti saab siit ideid mida muuta või parandada. Kritiseerida on üüratult lihtsam kui midagi luua.
Kindlasti ürita neid vähem kasutada ja täht 'x' ei asenda 'ks'.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
28.12.2005 16:04:19
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Noh sinu esimesest postitusest jäi küll selline arusaam, et postitad siis ühe põhjaliku OC õpetuse, seega tundus natuke imelik kui eestikeelsele jutule pannakse mingi muukeelne pealkiri ...
Ma mõtlesin 'lihtsuse' all oskust asi nii kirja panna, et see sihtgruppi - algajaid ära ei ehmataks, näiteks lühendid (FSB, HTT, siin, tRas, 1T, jne.).
Jällegi 'otsese tõlkimise' mittevajaduse all mõtlesin seda, et jutu saad ju omast kogemusest kah kirja panna, mitte ei pea 100% mingi väljamaa neegri kirjutist ümber jutustama. Mis ise tehtud, see hästi tehtud. Kindlasti saab siit ideid mida muuta või parandada. Kritiseerida on üüratult lihtsam kui midagi luua.
Kindlasti ürita neid vähem kasutada ja täht 'x' ei asenda 'ks'.  |
1) et algajaid ära ei ehmataks??? mis ma pean hakkama kasutama sis muidu sõnu nagu nt. Maasikas FSB asemel?
2) :::Noh sinu esimesest postitusest jäi küll selline arusaam, et postitad siis ühe põhjaliku OC õpetuse::: .....KLE KAS SA IKKA EI LUGENUD SEDA LINKI MIS POSTITASIN? SEE ON NAGU VÄGAGI PÕHJALIK!!!
3) Kui igaüks hakkaks siin oma kogemusi ja nii mõnigi oma "leidur leo tegemisi" selle kohta üles panema sis läheks asi nagu segaseks või mis? .....JA ÜTLE MULLE KUIDAS SA PANED KINDLAID TERMINEID OMAST KOGEMUSEST KIRJA???
ma arvan et selleks suht aint üks viis.
4) ja miks sa arvad et see tüüp kes inglise keelse kokkuvõtte tegi on neeger? ja kas sa oled mingi rassist we?
5) MINA ei tõlgi seda.... selle töö võttis ette Cyberlord ja ma loodan et ta saab ilusti hakkama sellega (lisades sis vast kah natu enda kogemust sinu tungival soovil )
6) :::kritiseerida on lihtsam kui midagi luua::: ....kes siin kritiseerib liiast? minu arust oled see nagu sina!
SINA kritiseerid... ex tee sis ise kokkuvõte/õpetus kuidas klokkida ja ex sis pärast võrdleme kummal parem tuli kas sul või Cyberlord´il! ....vaevalt et sul see parem tuleb!
7) need märgid nagu nt. on mõeldud kasutamiseks! ega neil mingit limiiti pole! kui ei meeldi ära loe/vaata neid märke ex!
8 ) ma ei saa üldsegi aru mis asja sa nokid selle teema kallal? on sul väga igav?
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
28.12.2005 16:06:29
|
|
|
woozy kirjutas: |
OT: rohkem smaile ei and panna TeArGaS ? |
See oli spets LE INC jaoks mõeldud! IRW
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
28.12.2005 16:13:37
|
|
|
TeArGaS kirjutas: |
woozy kirjutas: |
OT: rohkem smaile ei and panna TeArGaS ? |
See oli spets LE INC jaoks mõeldud! IRW |
selle asemel et siin lolli möla ajada , tõlgi ära siis see
|
|
Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
4 :: |
323 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
28.12.2005 16:15:50
reply |
|
|
Ma ju ütlesin, et CYBERLORD võttis juba selle töö ette!!!
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
28.12.2005 17:33:03
|
|
|
TeArGaS kirjutas: |
1) et algajaid ära ei ehmataks??? mis ma pean hakkama kasutama sis muidu sõnu nagu nt. Maasikas FSB asemel?
2) :::Noh sinu esimesest postitusest jäi küll selline arusaam, et postitad siis ühe põhjaliku OC õpetuse::: .....KLE KAS SA IKKA EI LUGENUD SEDA LINKI MIS POSTITASIN? SEE ON NAGU VÄGAGI PÕHJALIK!!!
3) Kui igaüks hakkaks siin oma kogemusi ja nii mõnigi oma "leidur leo tegemisi" selle kohta üles panema sis läheks asi nagu segaseks või mis? .....JA ÜTLE MULLE KUIDAS SA PANED KINDLAID TERMINEID OMAST KOGEMUSEST KIRJA???
ma arvan et selleks suht aint üks viis.
4) ja miks sa arvad et see tüüp kes inglise keelse kokkuvõtte tegi on neeger? ja kas sa oled mingi rassist we?
5) MINA ei tõlgi seda.... selle töö võttis ette Cyberlord ja ma loodan et ta saab ilusti hakkama sellega (lisades sis vast kah natu enda kogemust sinu tungival soovil )
6) :::kritiseerida on lihtsam kui midagi luua::: ....kes siin kritiseerib liiast? minu arust oled see nagu sina!
SINA kritiseerid... ex tee sis ise kokkuvõte/õpetus kuidas klokkida ja ex sis pärast võrdleme kummal parem tuli kas sul või Cyberlord´il! ....vaevalt et sul see parem tuleb!
7) need märgid nagu nt. on mõeldud kasutamiseks! ega neil mingit limiiti pole! kui ei meeldi ära loe/vaata neid märke ex!
8 ) ma ei saa üldsegi aru mis asja sa nokid selle teema kallal? on sul väga igav?  |
Ehh sa ikka ei saa aru, aga ma ei viitsi jällegi kogu lugu lahti seletama hakata. Muide sõna "neeger" on eesti keeles täiesti neutraalne, see et USA's see sõimusõna on nende mure ... nt. sõna 'leheneeger' ei tähenda teps mitte mustanahalist ajakirjanikku ...
Ei ma ei kritiseeri kedagi/midagi, lihtsalt mainisin et pärast on parandusi ja ettepanekuid lihtsam teha kui midagi on juba valmis.
Tubli kui Cyberlord asja ette võtta viitsis.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
28.12.2005 17:41:42
|
|
|
Jah ette ma ta tõesti võtsin ja olen ca 50% kandis.
Esialgu teen suht 1:1 tõlke ja "on the fly" lisan midagi kui pähe turgatab. Kui must töö tehtud st tõlgitud, siis hakkan juba vaatama sellise pilguga, et võimalikut lihtsalt ja loogiliselt seletatud oleks.
Niipea loota ei maksa siiski...pühad ju 8)
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
28.12.2005 17:54:14
|
|
|
kõige parem ongi ikka, et kui mingi tekst juba teistel ees, siis saavad teised kritiseerida ja veel parem- lisada
Cyberlord kas lykkad ylesse ka kuhugi kui valmis(siis saaks kommenterida ja lisada), või lähetad otse wikisse?
keep up the good work
Päris põhjalik õpetus see ingliskeelne. loodame eestikeelsest paremat.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
28.12.2005 18:04:18
|
|
|
Plaan oli sellest teha nö. "Work in progress", seega ootan muidugi täiendusettepanekuid ja ennem lasen mõnel teadjamal mehel ka igaksjuhuks üle vaadata, et mingit päris ämbrit poleks.
Esmase kontrolli läbinud, siis lükkaks ta üles ja edaspidi vajadusel täiendaks/kohendaks.
|
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
30.12.2005 14:56:48
|
|
|
tsitaat: |
selle asemel et siin lolli möla ajada , tõlgi ära siis see |
Hell yeah
Grrr TeArGaS, alles said AHV'ks ja juba teine thread, kus ma komistan su ajuvaba iba otsa
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
30.12.2005 15:47:47
|
|
|
MitchriX kirjutas: |
tsitaat: |
selle asemel et siin lolli möla ajada , tõlgi ära siis see |
Hell yeah
Grrr TeArGaS, alles said AHV'ks ja juba teine thread, kus ma komistan su ajuvaba iba otsa  |
ise oled ajuvaba iba!
STFU! ....sry kui natu liiast mölisen aga mõned inimesed siin nokivad iga väikese mõttetu asja kallal! Üritasin nagu head teha selle lingi siia postitamisega aga nagu näha poleks seda vist pidanud tegema
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
04.01.2006 00:20:47
|
|
|
ot: |
Peltier/Phase Change Cooling
Andke ideid kuda see eesti keeles võiks välja näha? |
EDIT:
Üldiselt hakkab asi niikaugele jõudma, et ma saadaks selle mõnele kodanikule vaatamiseks/täiendamiseks/parandamiseks.
Nüüd siis mure selles, et kes need kodanikud olema peaksid ja kes neist reaalselt ka ühe õhtu viitsiks võtta, et asjasse süveneda.
Mõte oli selline, et saadan neile inimestele nende nõusoleku saamisel tõlgitud teksti ja nad märgivad kõik tähelepanekud/muudatused/täiendused punaselt ära ning saadavad selle teksti mulle tagasi.
Olles kõigilt teksti tagasi saanud "mixin" kogu selle värgi kokku ja siis loodan, et keegi tubli eesti kirjakeele oskaja sellele pilgu peale viskab.Kui need sammud läbitud, riputan juba kuskile netti üles teistele vaatamiseks/kritiseerimiseks.
Kõige tähtsama teona pean veel muidugi originaali autorilt loa saama kogu selle teksti eestindamiseks ja täiendamiseks.
Ise pakuksin sellised nimed näiteks (PS! need kodanikud valisin mingite enda x kriteeriumite järgi, niiet paluks mitte solvuda kui keegi, kes kindlasti vääriks siin nimekirjas olemist on mul mainimata jäänud):
Winterwind
Sponge Bob
FuriousDrawer
EDIT:
Sry pean "reliisi" mõned päevad edasi lükkama kuna tööjuures metsikult kiire ja peale tööd ootavad kodus rikkis masinate virnad
viimati muutis Cyberlord 05.01.2006 14:49:30, muudetud 3 korda |
|
   |
449 |
|
tagasi üles |
|