praegune kellaaeg 18.06.2025 01:16:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ypsilon
HV vaatleja

|
20.10.2005 22:13:25
Maxtor väline HDD teist korda peetis |
|
|
Ostsin kolm nädalat tagasi Maxtori välise HDD 200GB.
Pärast esimest installi USB ühenduse kaudu töötas 3-4 päeva ja äkki avastasin, et ketast pole. XP vahenditega leidsin füüsilise ketta küll üles, kuid manager näitas: unnallocated. Selle jamaga läks kaotsi 10-15 Giga.
Lõin uuesti partitisiooni 189 GB formaatisin NTFS, sest muud ei lasknud ja hakkasin taas ketast kasutama data paigutamiseks. Nüüd äkki iseenesest ilma mingi tegevuseta masin tegi restardi ja mu väline ketas taas olematu.
Milles võiks asi olla?
Kas 40 GB, mis kettale kirjutatud, on jäädavalt läinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
20.10.2005 22:18:16
Re: Maxtor väline HDD teist korda peetis |
|
|
Ypsilon kirjutas: |
Kas 40 GB, mis kettale kirjutatud, on jäädavalt läinud.  |
Ei ole.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ypsilon
HV vaatleja

|
20.10.2005 23:47:23
|
|
|
ega mul kaduma läinust väga hullu olegi, aga tahaksin teada miks ja kas ma edaspidi peangi kartma andmete kaotsiminekut? Ega äkki mõni pahalane tegutse?
aga kui partitsiooni (jaotust) ei ole, kas siis üldse saab taastada midagi. sisuliselt ju ketast nigu polekski ette valmistatud
-----------------------------------------------------------------------
Lisainf:
Device manager näitab ketast ja ütleb kõik OK, USB näitab kah ketast taga, kuid süsteem ketast ei tunne. System restore ütleb, et ketas on kas välja lülitatud või removed
WinPE pakub luua uus part, kuid siis ju kohe kindlasti on kõik läinud?
Abi oodatud, sest panin sinna viimase kahe aasta fotod ca 2000 tk ja kogu subtiitrite majanduse ja muidugi ka palju, palju muud.
-------------------------------------------------------------------------
Partition Magic ütleb, et kettal puudub partition table kui see luua ja tega part mõi 10-20 GB, kas siis kettal justkui olemasolevad sektorid failidega jäävad alles ja kättesaadavaiks? Vaevalt, arvan ise. Jätaks vast seniks niisama, kuni keegi asjalikku nõu annab.
Hirmsasti tahaks abi!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
V126
HV kasutaja
|
02.12.2005 00:25:17
|
|
|
Mul sama jama, lambist järsku ketas kadund ja juba korduvalt. Oskab keegi selgitada millest niisugune asi tekib. Ja kuidas oleks võimalik partition taastada, Acronis Disk Director Suite igatahes hakkama ei saanud. Krt ei viitsi enam Recovery programmidega jännata ja osa asju läheb kaduma ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
09.12.2005 16:38:18
|
|
|
oled proovinud usb juhtme arvutitagant ära võta ja tagasi panna? (seadme kasutamine võib olla kiireks eemaldamiseks peatatud vms).
Teise arvutiga oled testida saanud? Usb juhe ikka korralik ja juhtmed korralikult ühentatud? Emme usb pesad 2.0 ja terved?
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|