praegune kellaaeg 23.06.2025 15:13:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Remu
HV kasutaja
|
01.12.2005 10:26:51
Ise tehtud avi ei jookse korralikult |
|
|
Tere
Tegin Studio 9.0 programmiga video AVI formaadis. Kuid selles arvutis mille ma ta tegin jookseb video ilusti, kuid kui vaatan teises arvutis, mis on veidi aeglasem, kõiki teisi videosid jooksutab (P3 M 866MHz, 256MB RAM), siis hakib irmsasti.
Milles võib viga olla, kas avi formaadid on niipalju erinevad. Kuidas ja millega oleks mõistlik pakkida. MPEG formaadinguga on suhteliselt nadi kvaliteet. Samas ega AVI formaadinguga parem pole (või VHS -lt maha laetud videolt midagi paremat polegi loota).
Kõike head Remu
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
01.12.2005 11:53:00
|
|
|
arvatavasti tuleb see erinevatest koodekitest.
minu soovitus: lase kõik koodekpakid maha ja installi ffdshow ning proovi siis uuesti, ehk ei "hakki nii irmsasti".
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remu
HV kasutaja
|
01.12.2005 12:14:05
|
|
|
kuid mul ainult ffdshow peal ongi (juba pikka aega, ja ühegi filmiga pole probleeme olnud). Pole veel proovind, kuid eelmise programmiga (video studio 7) tehtud jooksis teises läpakas ilusti (see oli P M 1,4GHz, 1GB ram). Ma ei usu et viga on programmis, millega ma tegin VS7, oli väga ebamugav ja keeruline sellepärast ma läksingi üle teengi VS 9.0. Just panin tähele et programmid on ühe firma omad, kuid erineva versiooniga. Pole vormaadingu pakkimistega eriti kursis, kuidas ja mis, seega arvan et AVI formaadingud ja kiirused peaksid olema standardsed, kuid tundub, et on erinevad.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2005 12:20:34
|
|
|
AVI ei ole formaat, avi on konteiner.
avi konteiner võib sisaldaad üsna suvalise formaadiga heli ja videot. Parem uuri välja mis formaati too asjandus sul video teeb.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Remu
HV kasutaja
|
01.12.2005 17:15:57
|
|
|
Ok konteineriks pakub ta OpenMDL (AVI v2.0) & file length current
koodekina pakub MJPG Mida siit välja siis lugeda saab ?? kas seda, et sellise konveierina ei ole mõistlik videot teha
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|