praegune kellaaeg 19.06.2025 00:43:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
c8kaalud
HV vaatleja

|
26.01.2006 15:02:27
Movie HD ja helitöötlus |
|
|
Et siis mure järgmine. Videoklippide pikkus on 1 minut ja taustaks oleva tracki pikkus 4 minutit. Tahaks selle kolm minutatit tagant ära lõigata, aga ei oska. Kippide lõikamine on nagu väga lihtne, aga heli lõikamine ei tule kuidagi välja. Ei aita ka see, kui lockin videoklipi ja heli kokku, siis kustutab klipi ära, aga heli jäääb ikka alles.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
26.01.2006 17:09:43
|
|
|
helitöötluseks olen kasutanud audacity't. kuigi ma ei tea kas see sinule vajaliku triki ka ära teeb
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
26.01.2006 20:00:54
|
|
|
mina soovitaks adobe auditionit.
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
27.01.2006 04:42:48
Re: Movie HD ja helitöötlus |
|
|
c8kaalud kirjutas: |
Et siis mure järgmine. Videoklippide pikkus on 1 minut ja taustaks oleva tracki pikkus 4 minutit. Tahaks selle kolm minutatit tagant ära lõigata, aga ei oska. Kippide lõikamine on nagu väga lihtne, aga heli lõikamine ei tule kuidagi välja. Ei aita ka see, kui lockin videoklipi ja heli kokku, siis kustutab klipi ära, aga heli jäääb ikka alles. |
iMovie HD ? Kui lisasid audiot iMovies, siis võta "edit mode's" audio riba lõpus äärest kinni (tekib väike nool vasakule) ja vea see videoklipi riba lõpuga samale kaugusele.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|