Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vril
HV veteran

|
08.11.2005 22:31:50
kuidas rämpspostist vabaneda? |
|
|
oskba keegi soovitada mingit hääd proget või MS Outlooki (mitte outlook expressi) pluginat, millega saaks edukalt rämpspostiga võidelda. vahepeal oli väga mugav, kui installisin zonealarmi internet security suite'i vms. see lisas sinna oma (so outlooki) oma folderi ja kogu rämpspost maandus sinna. korraga aga kadus see funktsioon ära. tegin reinstalli ja peale seda ta veidi jälle funkas kui mu mälu mind ei peta, kuid lõpuks loobus jälle. nüüd on p...e majas - spämmi tuleb muudkui uksest ja aknast sisse.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
08.11.2005 23:42:58
|
|
|
Tee parem uus aadress. Kui sa seda ei jaga, siis on paar aastat rahulik.
Mul saab juba teine aasta täis puhast postkasti ilma filtriteta.
_________________ M:vanavara - AT-toiteplokk *(viisakas korpus kaasa) |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
09.11.2005 00:08:18
|
|
|
ja kui nt päris postkasti liiga palju spämmi koguneb, siis soovitad ilmselt mujale kolida
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
09.11.2005 00:16:48
|
|
|
vril kirjutas: |
ja kui nt päris postkasti liiga palju spämmi koguneb, siis soovitad ilmselt mujale kolida  |
Selle vastu on avaldus postkontorisse.
_________________ M:vanavara - AT-toiteplokk *(viisakas korpus kaasa) |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.11.2005 00:26:56
|
|
|
Kahjuks pole OE'ga tegelenud seega ei oska öelda kuidas oma kaotatud funktsionaalsus tagasi saada. Eks seda pead uurima kellegi käest kes "kasutajasõbralikku ja intuitiivset" windowsi keskkonda paremini jagab
Thunderbirdil peaks suht kobe spämmifilter olema, vähemalt niimoodi räägitakse. Teine variant probleemist kõrvale hiilimiseks on kasutada gmaili. Olen oma aadressi ilma hägustamata üsna kergekäeliselt jaganud ning senise ~1.5a staai jooksul olen näinud kolme spämmi oma inboxis, neist kaks olid saadetud personaalselt lõuna aafrika ministrilt
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.11.2005 00:32:33
|
|
|
Alustada võiks kasvõi sellest teemast: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=103125
Seal üpris mitu proge mainitud, eks kae ise kas ja milline neist sulle istub (kuna ise kasutan välismaised veebipõhiseid meilisüsteeme millel endal igati asjalikud filtrid olemas siis pole olnud põhjust ühtegi neist progedest katsetada).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
09.11.2005 10:36:35
|
|
|
Eks vist iga mailiklient oskab vastavalt reegilitele maile teatud katapultidesse tõsta. Kui asi väga hull on eks sa tee siis valgenimekiri, (white list) See tähendab siis seda, et need kirjad mida sa lugeda soovid tõstetakse kasuta mis iganes. Ülejäänud ongi spamm.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.11.2005 10:47:21
|
|
|
Ise olen rahul Outlook 2003 sisseehitatud prügifiltriga... Poole aasta jooksul umbes 2 kirja ekslikult prügis ja 2 spammi läbi lastud. Kuid uuendatakse regulaarselt nii umbes paari kuu tagant ning eksisteerib ka safe- ja blacklist.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|