praegune kellaaeg 21.06.2025 01:18:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eeroj
HV kasutaja
|
21.09.2005 06:35:38
Probleem DVD aviks protsessil VirtualDub'ga |
|
|
Püüan DVD aviks saada selle http://www.afterdawn.com/guides/archive/dvd2divx_anamorphic.cfm õpetuse järgi. Päris 100% selle järgi teha ei õnnestu, kuna pole DivX Prod ja teisedki programmid on veidi teiste valikutega. Põhimõtteliselt aga saan kõik tehtud nagu vaja.
Probleem ilmneb aga viimasel etapil, kui VirtualDub lõplikult aviks vormistab. Nimelt film ei jookse sujuvalt. Vahel jääb seisma, vahel jõnksab kiiremini.
Olen omaarust nagu juba kõike katsetanud - DivX ga single pass ja 1. + 2. passi, XviD'ga pakkida, aga ikka sama jama. Õpetuse järgi deinterlace pole ma kasutanud, kuna see on nagu sakiliste servade vastu (ksa ainult?) Film on 29,97 fps, äkki sellega miski jama.
Andke nõu!
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeroj
HV kasutaja
|
01.10.2005 18:58:07
|
|
|
See õpetus isegi veel keerulisem. Sai ka proovitud erinevaid nn paari nupulevajutusega konvertoreid, aga kõigil oli mingi probleem. See probleem võib ka minu kogematuses seisneda, aga lõpuks leidsin millega töö tõepoolest paari klikiga ära sai tehtud. Nimelt Dr. DivX. Tõesti hea asi
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
koky
HV vaatleja
|
03.11.2005 21:52:13
|
|
|
Kas keei teab mis on selle eesti meeste poolt tehtud programm millega saab dvd pealt filmi avi failks ja kuidas seda üldse tehakse
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|