No naaahui. Sellest võib isegi midagi head tulla
Kuna konsoolidele ka, siis päris simu vist ei ole.
Lennumehhaanika ja süsteem tundub ArmAga võrreldes loogilisem ja mugavad, aga eks näeb kui mäng väljas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Vaikselt on demo välja lastud, aga PC mehed on vist ilma jäetud!
Võiks öelda, et olen üllatunud või vihane aga ei viitsi enam.See on nii krdi tavaliseks muutunud juba kuidas PC kasutajaid üle lastakse.Eks siis tuleb "sõbralt laenata"
360 peal on demo igatahes hea. Juhtimine on reaalne, aga kellukesi ja vilinaid on minu arust liiga vähe.
Vähemalt pole sellist jama, et ei saa kopterit rohkem, kui 45 kraadi küljele kallutada. Mingeid piiranguid selles suhtes pole. Ja Newtoni 1. seadus on ka siin väga jõus.
Päris hea mäng! Ei uskunud, et nii hea. Graafika on paari GB mängui kohta küll ilus ja juhitavus on ülihea(Hiir ja klavia).
Teine missioon!
Spoiler
Teine mission meeldis. Tõused õhku ja lähed patrullima teise Apache-ga vms. Tapad paar vastast ja linna kohal lastakse teine kopter alla. Niikaua kui Black Hawk saabub, siis teed platsi puhtaks vaenlastest ja kaitsed piloote. Black Hawk korjab piloodid peale ja ma pean saatma teda baasi, enne aga kopteri hävitama. Muidugi tagasiteel rünnatakse, mitte midagi hullu ja missioon lõppeb väikses baasis maandumisega!
Mul graafikaga mingi jama. Menüü ette laadib, siis jooksevad mingid artifactid üle ekraani. sellised ristküliku tüüpi kastikesed. Mäng samas selle taga on olemas. Lasin uue catalysti koos kogu kamaga peale (enne puhastasin alt ära kõik vana kraami, sealhulgas ka registri). Videokaart on HD3850, mis peaks miinimumnõuetele vastama küll.
Ei saagi nüüd aru, kas viga mängus või videokaardis/draiverites v mujal ?
Jõudsin kah eile veidi näppida.Kontroll on väga segane alguses ikka.Seda mängu on joystickiga päris hea mängida ma arvan.Klaviatuuriga tuleb palju erinevad nuppe mappida
Graafika on nii ja naa.Meeldib, et maapinnal puud purunevad kui tulistada
Mäng väga hea. Ise mängin Logitech X3D joystickiga ja on ikka väga lõbus. F.L.I.R on lahe
Lõbu rikub ära ainult see et pidevalt kaob "button mapping" settingud ära (lööb default settingute peale). Vahepeal poole mängu pealt kui pausi paned, teinekord jälle mängu taaskäivitamisel. Väga tüütu on pea iga kord nuppe hakata uuesti mappima.
Kas kellelgi äkki sama jama ? Ei leia nagu kohta kust saaks settinguid salvestada kahh
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.