praegune kellaaeg 18.06.2025 13:37:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kobakasu
HV vaatleja
|
27.10.2005 15:42:19
Kõlarid ja kõrvaklapid |
|
|
Mul on esipaneeli heliväljundisse lülitatud kõrvaklapid ja tagapaneeli heliväljundisse kõlarid. Ja praegu on arvutis asi nii, et kui lükkan kõrvaklapid esipaneeli heliväljundisse, siis jäävad kõlarid vait ning vastupidi, kui tõmban kõrvaklapid välja, siis tuleb heli kõlaritest. Aga kas on võimalik asja kuidagi niimoodi sättida, et sama heli tuleks üheaegselt nii kõrvaklappidest kui ka kõlaritest?
Internetist uurides olen leidnud, et Soundblaster'i ja Audigy helikaartidel olevat sellised sätted: kas siis Mute when headphones are present või Silence speakers when headphones are plugged in. Ning kui nende sätete eest linnukesd ära võtta, siis tulebki sama heli üheaegselt nii kõrvaklappidest kui ka kõlaritest. Kas keegi oskaks juhatada, kust võiks integreeritud heli korral vastavat sätet otsida?
Minu arvutil on integreeritud heliga Micro-star 915PL NEO-F emaplaat, SoundMAX'i draiveritega. Emaplaadi kodulehel on heli kohta öeldud järgmist:
AC97 link controller integrated in Intel® ICH6 chipset.
6-channel audio codec ADI AD1888.
- Compliance with AC97 v2.3 Spec.
- Meet PC2001 audio performance requirement.
Arvuti andmed on ka profiilis olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SavuZiil
HV kasutaja

|
27.10.2005 15:46:07
|
|
|
mul on näiteks emaplaadil üks jumper mis seda kontrollib, loe oma emaplaadi manuaali äkki saad abi
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|