praegune kellaaeg 19.06.2025 15:01:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Shamil
HV vaatleja

|
09.04.2006 09:50:02
Aidake Palun! Mikrofon! |
|
|
Tere! Palun Aidake ma ostsin endale mikrofoni kõrvaklappidega! Ja ühendasin selle läpakaga(läppakal on juba üks sisseehitatud mikrofon olemas), aga mikrofon ei tööta ainult kõrvaklapid!
Kui ma lülitan mikrofoi sisse siis hakkab mingi sahin käima kõrvaklappides, aga mikrofon ikkagi ei tööta(kui räägid siis ei ole midagi kuulda) ! Ühesõnaga mida ma pean tegema et see hakkaks tööle!????
Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
vinnipuhh
HV vaatleja

|
09.04.2006 10:18:15
|
|
|
Kaunis ja blond.
Vajuta töölaua all paremal kella juures valjuhääldile hiire parema nupuga- Open volume control, ja võta "Microphone" juurest linnuke ära. Kui Sul seal Microphonet ei ole, võiksid selle sinna tekitada, valides sealt juba edasi - Options- Properties.....
Ilusat kevadet!
_________________ Laske mesilindudel lennata ! |
|
tagasi üles |
|
 |
Shamil
HV vaatleja

|
09.04.2006 10:50:07
|
|
|
Kle ma nii palju ei möliseks! Aga see selleks !
MA olen seda kõike teinud, aga ikkagi ei toimi ju !
|
|
tagasi üles |
|
 |
vinnipuhh
HV vaatleja

|
09.04.2006 13:00:36
|
|
|
Installi üle emaplaadi draiver, eriti kui helikaart on integreeritud emaplaadile. Mul on nii. Tavaliselt XP tunneb isegi videokaardi ära, seab resolutsiooni ise paika pärast Format:C-d ja xp reinstalli, kuid helikaarti XP ei leia ilma , et ma söödaks talle emaplaadi draiverite plaati.....
_________________ Laske mesilindudel lennata ! |
|
tagasi üles |
|
 |
daddo
HV kasutaja

|
11.04.2006 11:28:20
|
|
|
Shamil kirjutas: |
Kle ma nii palju ei möliseks! |
Sellise suhtumisega ära teinekord abi paluma tule.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|