praegune kellaaeg 26.06.2025 04:01:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Badmad
HV kasutaja

|
05.10.2005 15:17:43
Tegu kummalise viirusega |
|
|
Tere. Olin siis tund aega tagasi enda arvutiga netis, otsimas ühte cracki ühele asjale, avastasin et olin kuhugi väga kahtlasele lehele jõudnud ja ta hakkas neid IE aknaid spammima ja kinnipanemisel tulid need YES/NO aknad ette. Sain neist küll task manageri abil jagu, kuid tundub, et viirus lendas läbi. Peale akna kinnipanemist tekkis desktopile umbes 40 uut ikooni, desktopi wallpaper muutus siniseks, kus keskel oli kirjas "Warning! Your computer is infected with spyware!", task manageri avamisel kirjutas "Blocked by administrator", Ram usage oli kuskil 100% juures kindlasti, kuna hullult lagis, IE avamisel sulgus ta automaatselt, kella kõrvale tekkisid igasugu ikoonid teatamaks et "Mina olen spyware, vajuta siia ja ma teen su arvuti korda", igasugu taskbarid tekkid jms jms. Vaevu sain Spybot - S&Dga, Ad-Awareiga ja hijackthis-iga arvuti üle vaadata ja tõmbas ta sealt siis üsna paraja hulgaga faile jms maha. Tundus, et on korras. Peale restarti hakkas see sama jama uuesti, tegin uuesti need fixid ja ta tõmbas nad uuesti maha. Sirvisin "Add/remove programs"-it, C ketast, Program Filesi jms, mis kahtlane tundus, tõmbasin maha. Teinud nüüd uuesti restardi, oli peaeagu kõik korras. Internet ei töötanud ja lanis olev arvuti hakkas iseenesest restarte tegema peale messageit "This system gonna shutdown in ... sec".
Lanis oleva arvutiga tegin ka hijackthis-i, leidis seal ka midagi, tõmbasin maha ja tegin restardi. Nüüd siis see korras(kust ma siis muidu HVsse kirjutan ).
Põhi arvutiga oli aga interneti jama. Sain selle korda vajutades "Set up a home or small office network" ja liikusin sealt edasi. Interneti saidi ta nüüd peale restarti leidis küll üles, kuid nüüd kui ta webile sisenema hakkab, paneb IE oma juhtmed kokku ja sulgub. Sama juhtub vahel ka explorer.exe-ga.
Olen sõnatu.. Kas tõesti on selliseid tegelasi, kes selliseid nuhtlusi teevad, meile vaja? :S Mis teha tuleks, et IE töötaks nagu peab?
edit: Just praegu märkasin, et mu vana arvuti ei ava JPG, GIF, BMP, TNG ja taolisi faile saitidel. Mis kamm? =/
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
05.10.2005 15:19:27
|
|
|
esmalt soovix palju õnne
kõik scannid mida teed tee safe modes
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.10.2005 19:39:32
Re: Tegu kummalise viirusega |
|
|
Badmad kirjutas: |
otsimas ühte cracki ühele asjale, avastasin et olin kuhugi väga kahtlasele lehele jõudnud ja ta hakkas neid IE aknaid spammima ja kinnipanemisel tulid need YES/NO aknad ette. |
Ega vist inimestele ei jõua kohale, et 99% nö crackisaitidest on viiruseid, dialereid jms. saasta täis? Palju õnne minugi poolt. Update'i kõik oma spyware'i ja viirusetõrjed ära, netikaabel tagant, mine Safe Mode'is sisse ja anna tuld kõigele, mis liigutab
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
05.10.2005 20:10:30
|
|
|
karm värk jah nende lehtedega ,mulle öeldi kunagi noores põlves,et olen illegaalseid pedo lehti külastanud ja FBI jälgib mind ...aitasid HJt ja mingi trojan remover(a2)ja kordan eelkõnelejaid-safe mode!
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
06.10.2005 14:16:03
|
|
|
astalavista.us ja lomalka.ru suht normaalsed sest vaatevinklist.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
06.10.2005 14:26:21
|
|
|
Minul lõppes see asi masina formatiga... Hammas peale ei hakanudki. Aga ma elasin täpselt sama asja üle (samad sümptomid). Soovitusi siis. Spybotiga lase masin üle ja puhasta ära. Tee restart. Ja siis tee eraldi (käsitsi) uuesti skänn. Kuigi enamus asju Sbypot eelnevalt puhastas ära, jäi siiski kolm nime(vähemalt minul). Edasi kasutasin googlit. Toppisin ühe neist nimedest koos "remove" sisse ja leidsin veebist õpetusi kuidas masinat puhastada... Enamus infot leiad foorumitest. Masina puhastamine on pikk ja vaevaline tee. Eksida on kerge ja kui sa valesid asju kustutad hijackthis-ga siis on hambad. Nagu mainisin, mina sellega hakkama ei saanudki. See oli jube keemia.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
06.10.2005 15:08:39
|
|
|
tsitaat: |
kõik scannid mida teed tee safe modes
|
Kui algajale huvilisele ka ükskord keegi viitsiks seletada mismoodi seda tehakse,muidu igalpool soovitus tee safe modes.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
06.10.2005 19:22:01
|
|
|
paned masina käima,ülesbuutimise alguses muljud F8(oli vist,kui XP)ja avanenud menüüst valid Safe Mode
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|