Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  hv suunitlusega äri märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
graaf
HV kasutaja
graaf

sõnum 29.09.2005 00:41:00 hv suunitlusega äri vasta tsitaadiga

link :: teemast

Mille vastu võib arvutit vahetada ja kui ei tohi siis miks? (palun põhjendust mitte et nii on kirjas juu)
Ärge saage valesti aru, (nagu mõningad) ma ei tulnud siia autot ostma (vahetama), vaid läpakat vahetama (otse vahetada on ehk kasulikum mõlemale osapoolele) või müüma.
Minu loll loogika ütleb, et äri ilma vahendajateta on tavaliselt tulusam
Kui ma oma läpaka rahaks teen ja saadu eest mingi auto ostan, võin ma ennast hiljem kiruda, et rondi eest liialt maksin ja et läpaka eest vähe küsisin.
Ka ei toeta ma siis siinset kontingenti (hvlane jääb soodsast läpakast ilma ja autoront kuuri edasi)
Naturaalmajandus ruulib
Kuna ma pole eriti tark ja taibukas, siis praeguseks üks küsimus veel: Kas arvutit tohib ainult müüa? (ka raha vastu vahetada ei tohi?)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.09.2005 08:57:45 vasta tsitaadiga

... törts tervet mõistust aitaks ehk asjast aru saada või ei aita ? Kõigil reeglitel, mis foorumis kehtestatud, on oma taust ! Kuna tegemist on arvutustehnikale suunitletud keskkonnaga ja kavatseme seda ka tulevikus olla, siis on selgemast selgem, et siin ei kaubelda ega hakata kauplema autodega ! Nagu vanasõna ütleb - annad hundile näpu, võtab terve käe - nii on ka HV Ärifoorumitega, lubad midagi ja mõne aja möödudes, leiutavad nupumehed n+1 võimalust, kuidas seda lubadust veel sajal erineval moel laiendada ja pahatihti ka kuritarvitada. Sellepärast tuleb tõmmata kuhugi piir ja antud juhul, jäävad autod kahjuks selle piiri taha ja seda isegi vahetuse vms. sarnase tehingu puhul ...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  hv suunitlusega äri
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.