praegune kellaaeg 17.06.2025 18:33:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
graaf
HV kasutaja

|
29.09.2005 00:41:00
hv suunitlusega äri |
|
|
link :: teemast
Mille vastu võib arvutit vahetada ja kui ei tohi siis miks? (palun põhjendust mitte et nii on kirjas juu)
Ärge saage valesti aru, (nagu mõningad) ma ei tulnud siia autot ostma (vahetama), vaid läpakat vahetama (otse vahetada on ehk kasulikum mõlemale osapoolele) või müüma.
Minu loll loogika ütleb, et äri ilma vahendajateta on tavaliselt tulusam
Kui ma oma läpaka rahaks teen ja saadu eest mingi auto ostan, võin ma ennast hiljem kiruda, et rondi eest liialt maksin ja et läpaka eest vähe küsisin.
Ka ei toeta ma siis siinset kontingenti (hvlane jääb soodsast läpakast ilma ja autoront kuuri edasi)
Naturaalmajandus ruulib
Kuna ma pole eriti tark ja taibukas, siis praeguseks üks küsimus veel: Kas arvutit tohib ainult müüa? (ka raha vastu vahetada ei tohi?)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
29.09.2005 08:57:45
|
|
|
... törts tervet mõistust aitaks ehk asjast aru saada või ei aita ? Kõigil reeglitel, mis foorumis kehtestatud, on oma taust ! Kuna tegemist on arvutustehnikale suunitletud keskkonnaga ja kavatseme seda ka tulevikus olla, siis on selgemast selgem, et siin ei kaubelda ega hakata kauplema autodega ! Nagu vanasõna ütleb - annad hundile näpu, võtab terve käe - nii on ka HV Ärifoorumitega, lubad midagi ja mõne aja möödudes, leiutavad nupumehed n+1 võimalust, kuidas seda lubadust veel sajal erineval moel laiendada ja pahatihti ka kuritarvitada. Sellepärast tuleb tõmmata kuhugi piir ja antud juhul, jäävad autod kahjuks selle piiri taha ja seda isegi vahetuse vms. sarnase tehingu puhul ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|