Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  miks ei loe plaati märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mops
HV vaatleja

sõnum 19.09.2005 20:42:02 miks ei loe plaati vasta tsitaadiga

ma panen plaadi sisse aga dvd ega cd lugeja ei loe plaati
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.09.2005 21:11:09 vasta tsitaadiga

plaat vigane? või mitut proovinud ja ühtki ei loe?
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 20.09.2005 01:26:37 vasta tsitaadiga

Kui tegu DVDga siis CD ei peagi lugema. Kui sa tühja tooriku sisse pannud siis ei pea ka DVDseade lugema. Kui arvuti on välja lülitatud siis kah ei saa mingit lugemist oodata. Jne. jne. jne. jne.
Mida ma üritan öelda: su postituses puudub ka kõige elementaarsem info. Mis DVD/CD mark on, kas üldse midagi ei loe või vaid ühte plaati, kas seda plaati üleüldse kunagi lugenud on, teistes sadmetes oled katsetanud, on plaat üldse formaadis mida PC peaks mõistma, kui ise kirjutatud plaat siis mis toorik ja millise progega kirjutati, milles "mittelugemine" täpselt avaldub (annab mingi veateate või lihtsalt midagi ei juhtu... mis toob järgmise küsimuse juurde - kas midagi peaks üldse juhtuma (s.t. kas CDl on AUTORUN peal ja ka Win on häälestatud toda käima laskma))?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mops
HV vaatleja

sõnum 20.09.2005 14:58:50 vasta tsitaadiga

ta ei loe mul ühtegi plaati aga need plaadid enne töötasid sellestajast kui ma dvd paigaldasin JA peale paigaldamist kadus mul MY COMPUTERIST kõik peale c ketta ja kasutajate ÄRA

MA EI TEA VÄGA ARVUTITEST MIDAGI JA SELLEPÄRAST MA TAHANGI TEILT ABI ; ET MIS TEHA
tagasi üles
Laurikre
HV Guru
Laurikre

sõnum 20.09.2005 15:03:05 vasta tsitaadiga

Mops, Heip hea ,et sa selgitasid olukorda nagu ma aru saan ostsid sa endale lisaks uue seadme ühendasid selle sama kaabli taha uue seadmega ?
Usun ,et viga on selles ,et ühendatud on kül kaablid kuid selleks ,et asi tööle hakkaks peab kasutama layerit. 1 kanalit 2 st.

Vaata plaani järgi 1 peab olema MASTER teine SLAVE peal .
Siis on OK.
Laurikre:.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2005 15:05:44 vasta tsitaadiga

Mops kirjutas:
ta ei loe mul ühtegi plaati aga need plaadidenne töötasid sellestajast kui ma dvd paigaldasin icon_evil.gif
Ooo püha lihtsa-meelsust icon_smile.gif
Kas andmekaabli panid külge? Kas panid ikka õiget pidi? Osadel vanematel kaablitel pole seda "nukki" mis välistaks kaabli valepidi paneku nii emaplaadi, kui ka seadme enda külge. Pesas peaks sellisel juhul olema vähemalt üks ava kinni, kuid olen kohanud ka lahtiste aukude ja puuduva nukiga IDE kaablit.

Kas su DVD on eraldi ja üksi kaabli küljes? Kas teiste võimalike kaabli küljes olevate seadmete prioriteedid(master/slave) on jumperi(te)ga(sild) määratletud? Mida BIOS asjast arvab? Mida arvuti-süsteem(eeldatavasti Win)?

Ja nii edasi, jne... nagu HacaX juba piisavalt detailselt välja tõi. Püüa neile küsimustele vastused leida ja siis saame sind edasi aidata. Või palu mõnel asjaga rohkem kursis olev sõber appi icon_smile.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  miks ei loe plaati
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.