praegune kellaaeg 17.06.2025 12:51:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mops
HV vaatleja
|
19.09.2005 20:42:02
miks ei loe plaati |
|
|
ma panen plaadi sisse aga dvd ega cd lugeja ei loe plaati
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
19.09.2005 21:11:09
|
|
|
plaat vigane? või mitut proovinud ja ühtki ei loe?
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
20.09.2005 01:26:37
|
|
|
Kui tegu DVDga siis CD ei peagi lugema. Kui sa tühja tooriku sisse pannud siis ei pea ka DVDseade lugema. Kui arvuti on välja lülitatud siis kah ei saa mingit lugemist oodata. Jne. jne. jne. jne.
Mida ma üritan öelda: su postituses puudub ka kõige elementaarsem info. Mis DVD/CD mark on, kas üldse midagi ei loe või vaid ühte plaati, kas seda plaati üleüldse kunagi lugenud on, teistes sadmetes oled katsetanud, on plaat üldse formaadis mida PC peaks mõistma, kui ise kirjutatud plaat siis mis toorik ja millise progega kirjutati, milles "mittelugemine" täpselt avaldub (annab mingi veateate või lihtsalt midagi ei juhtu... mis toob järgmise küsimuse juurde - kas midagi peaks üldse juhtuma (s.t. kas CDl on AUTORUN peal ja ka Win on häälestatud toda käima laskma))?
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mops
HV vaatleja
|
20.09.2005 14:58:50
|
|
|
ta ei loe mul ühtegi plaati aga need plaadid enne töötasid sellestajast kui ma dvd paigaldasin JA peale paigaldamist kadus mul MY COMPUTERIST kõik peale c ketta ja kasutajate ÄRA
MA EI TEA VÄGA ARVUTITEST MIDAGI JA SELLEPÄRAST MA TAHANGI TEILT ABI ; ET MIS TEHA
|
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
20.09.2005 15:03:05
|
|
|
Mops, Heip hea ,et sa selgitasid olukorda nagu ma aru saan ostsid sa endale lisaks uue seadme ühendasid selle sama kaabli taha uue seadmega ?
Usun ,et viga on selles ,et ühendatud on kül kaablid kuid selleks ,et asi tööle hakkaks peab kasutama layerit. 1 kanalit 2 st.
Vaata plaani järgi 1 peab olema MASTER teine SLAVE peal .
Siis on OK.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
20.09.2005 15:05:44
|
|
|
Mops kirjutas: |
ta ei loe mul ühtegi plaati aga need plaadidenne töötasid sellestajast kui ma dvd paigaldasin  |
Ooo püha lihtsa-meelsust
Kas andmekaabli panid külge? Kas panid ikka õiget pidi? Osadel vanematel kaablitel pole seda "nukki" mis välistaks kaabli valepidi paneku nii emaplaadi, kui ka seadme enda külge. Pesas peaks sellisel juhul olema vähemalt üks ava kinni, kuid olen kohanud ka lahtiste aukude ja puuduva nukiga IDE kaablit.
Kas su DVD on eraldi ja üksi kaabli küljes? Kas teiste võimalike kaabli küljes olevate seadmete prioriteedid(master/slave) on jumperi(te)ga(sild) määratletud? Mida BIOS asjast arvab? Mida arvuti-süsteem(eeldatavasti Win)?
Ja nii edasi, jne... nagu HacaX juba piisavalt detailselt välja tõi. Püüa neile küsimustele vastused leida ja siis saame sind edasi aidata. Või palu mõnel asjaga rohkem kursis olev sõber appi
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|