praegune kellaaeg 05.08.2025 12:47:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mesinik
HV Guru
|
18.09.2005 14:08:34
? Mis muudab proselasu kollektsiooniks ... lauasahtleis umbes 50 kuni 100 neid, tahaks kollektsioonx ümber ristida! |
|
|
kõige targemini võtax vist HinnaVaatluse ZORG siin sõna?
|
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
18.09.2005 17:19:34
|
|
|
mida vanem seda väärtuslikum peaks see "võtmelause" olema 8)
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zorg
Batareimees
|
18.09.2005 17:27:27
|
|
|
Nu põhimõtteliselt igat särki-värki võib koguda peasi et ise rahul oled Näiteks ainult põlvkondade kaupa. (igast põlvkonnast 1 eksemplar) või mis iganes systeemi järgi. Ise korjan ainult CPU-si ja FPU-si igasugi graafika värgi ja muud kivid (mis teoreetiliselt teevad kah prose tööd) olen esialgu kõrvale jätnud. kuid mul läheb asi kollektsiooni ka siis kui identsed prosed on erinevates piirkondades valmistatud.Ning loevad veel igasugu markeeringu erinevused. Räägi parem mis prosed sul pakkuda on või mis plaan sul nendega yldse on mul terve kingakarbi täis igasugu jublakaid mida võiks vahetada.
_________________ Protsessorid mis mul juba olemas |
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
raamat
HV Guru

|
19.09.2005 10:51:28
|
|
|
Zorg kirjutas: |
kuid mul läheb asi kollektsiooni ka siis kui identsed prosed on erinevates piirkondades valmistatud.Ning loevad veel igasugu markeeringu erinevused. |
Oled põhimõtteid muutnud? Imestasin varem, et sa minuarvates oluliste erinevustega prosede vastu huvi ei tundnud ja võrdlesid ainult ühte koodirida. Ise kogun modemeid ja mulle piisab päris pisikesest erinevusest, et tekiks huvi.
Kollektsioon on siis, kui on piisavalt palju erinevaid sama kategooria esemeid, millise koguse hankimine nõuab oluliselt aega ja vaeva ning mis annavad aimu antud kategooria esemete mitmekesisusest. Juba kolm väga erinevat eset annaks minu silmis välja tärkava kollektsiooni mõõdu. Eriti hästi mõjub, kui tegemist on haruldaste esemetega.
_________________ M: APC Smart-UPS SC 1000VA 230V - 2U Rackmount/Tower, SC1000I. Musta värvi. Akudeta. 125EUR |
|
Kommentaarid: 359 loe/lisa |
   |
3 :: |
276 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|