Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M|a|D
Kreisi kasutaja

|
18.09.2005 14:50:51
K: CDRW/CD-rom vertikaalse asetusega korpuses |
|
|
Tegu on aopen mATX flex/slim korpusega, mida saab towerina ja desktopina kasutada. Kas dvd-rw-d ei lõhu kuidagi ära kui kirjutada ja lugeda plaate vertikaalasendis, sest teada on et plaadi positsioneerimine käib ju mootoriga. Teoreetiliselt ei tohiks vahe olla klassikalise horisontaalse asetusega cd seadmega. Kommenteeriga.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.09.2005 14:51:51
|
|
|
Ei usu et midagi halba teeb. Mul töötas kõrvetaja vahepeal ka jalad ülespidi ning ei juhtunud taga midagi.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
18.09.2005 15:10:21
|
|
|
Kõik tänapäeva CD/DVD seadmed on tootja poolt testitud ja lubatud kasutada ka vertikaalselt. Selle kohta on enamasti ka märge manuaalis või tech.spec'is. Plaat haaratakse enne keerlema panekut oma keskmest kindlalt n.ö. pressi vahele ja edasi pole enam mingit vahet kas ta on serviti või lapiti.
Ainult veidi ebamugav võib olla mõnel mudelil plaati vertikaalselt taldrikule panna, nii et ta sealt sisse-välja sõidutamisel kogemata maha või seadme vastu ei lendaks. Need tõkestusnagad pole just kõige paremini välja mõeldud. Aga näiteks NEC ND-35xx seeria puhul saab väga edukalt hakkama.
Küll aga ei suuda ma välja mõelda, kuidas vertikaalasetusega CD seadmesse sisestada 8 cm mini-CD kettaid (mida näiteks mul on päris palju)???
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
M|a|D
Kreisi kasutaja

|
18.09.2005 15:11:45
|
|
|
tegu ka nec-ga samast seeriast. Tänud vastuste eest.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
18.09.2005 15:12:03
|
|
|
Tänapäeva CD seadmetele tuleb peale CD-ROM'i kinni lõkkamist magnet peale, mis hoiab ilusti plaati kinni..
Isegi mu vanal P2 arvutikomplektil, mille ma juppideks lammutasin oli see süsteem olemas..
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|