Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Universaalset skänneri softi? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 06.09.2009 10:24:37 Universaalset skänneri softi? vasta tsitaadiga

Minu HP Scanjet G3010 soft keeldub Win7 all töötamast (kodukalt kah ei saa) - karjub vaid installimise ajal, et vale opsüsteem on mul. Seetõttu on mul nüüd skännimine pehmelt öeldes raskendatud. Ei, skänner ise töötab ja skännib, aga see toimub ainult ühe pildi haaval ja ma ei saa valida ka mingeid lisafunktsioone (näiteks slaidivalgustamist, mitme pildi eristamist jmt).

Mõtlesin, et äkki on liikvel ka mingeid universaalseid skännerisofte, mis need funktsioonid enda kanda võtaks? Oskab ehk keegi soovitada?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.09.2009 10:52:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:
HP sucks so they are not providing Vista drivers for the 3400c scanner (and most older products). Here is a workaround. It absolutely works for my Scanjet 3400c scanner and may for many other types. Buttons on scanner no longer work but at least you can scan something and not have to buy a new scanner (as HP suggests).

1. If your scanner is connected to your computer (USB) uninstall it using the device manager, be sure to check the box that says "delete the driver." Unplug the USB when it is uninstalled.

2. Download the sj652 installer packaged from HP. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...228&lang=en
Extract it to a folder.

3. Select the "setup" app and right click on it to get properties. Change the compatibility to XP. Then run it and click "OK" on any warnings from Vista.

4. Now, go to the HP folder in your Program Files directory, there will be a "HP PrecisionScan" folder. It will be the only one unless you have other HP products. Open the PrecisionScan LTX folder and change all apps to XP compatibility.

5. Plug in your scanner via USB and let it install.

The scanner will now work using the LTX software installed on your computer. Like I said, the buttons on the front do not work, and you can't do anything with it by going to "scanners and cameras" in your control panel. Windows Fax and Scan also does not work. BUT, it seems to work great and all the functionality is there in the LTX software.

Obviously HP sees the release of Vista as an excuse for a cash grab and assumes everyone will buy a new product from them (as if). HP also suggests that you donate or recycle your old scanner. Why didn't I think of that?!?! I just love trashing a perfectly good scanner and shelling out more money... to HP they presume. Screw HP! Boycott HP! As god is my witness, I will never buy another frickin' HP product as long as I live! thmbdn.gif

Kasulike näpunäidete alla tegin sellest ka teema, aga enam seda üles leida ei õnnestu.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 06.09.2009 11:13:34 vasta tsitaadiga

Tänan, aga see pole vist päris selle mure rohi. Mul skänneri nupud töötavad, draiver on peal ja puha. Skännida kah saab, aga ainult ükshaaval, ilma lisaoptsioonideta (no pildiparameetreid ikka saab kah valida) ja peale igast skännimist peab selle uuesti käima panema. Puudu on aga see asi: link - suurem vidin (Varem, Vista all töötas probleemideta), mis erinevat mängimist võimaldab. Noh, nagu näiteks ABBY softis, mis omast tarkusest võimaldab järjest skännida, automaatselt jnejne.
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 06.09.2009 11:26:26 vasta tsitaadiga

Aga selle vidina installeerimisel on ehk eelnimetet nippidest abi?
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 06.09.2009 11:33:15 vasta tsitaadiga

Võib ju proovida...ehkki see jutt, nii palju kui ma aru saan, kehtib siiski skännerile üleüldise eluvaimu sissepuhumiseks. Mul aga probleem rohkem selles, et mitte draiver vad suht tavaline proge keeldub opsüsteemi all töötamas icon_sad.gif
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 06.09.2009 13:08:31 vasta tsitaadiga

http://www.silverfast.com/
proovi seda ka
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 06.09.2009 13:40:16 vasta tsitaadiga

Ma siin jah püüangi juba pool päeva leida, milline neist parim on, et sis mida osta jne. silma on jäänud see silverfast ja vuescan. Kahjuks ei oska vue kohta trialversiooni põhjal midagi arvata ja silverit pole veel kätte saanud...
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 09.09.2009 18:41:15 vasta tsitaadiga

vuescan on vägagi 5+. samas ka suht keeruline (vähemalt siis kui ma ca 4a tagasi teda kasutasin)

Aga proovi nt. seda - http://icopy.sourceforge.net/?page_id=72

Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 18.04.2010 17:11:29 vasta tsitaadiga

märgin igaks juhuks ära, et HP G3010 jaoks on nüüd täiesti töötav ja pädev win7 (32/64) soft olemas.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Universaalset skänneri softi?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.