Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Sempron 2200+ downclock [Lahendus leitud] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
radikas
HV vaatleja

sõnum 07.09.2005 18:23:00 Sempron 2200+ downclock [Lahendus leitud] vasta tsitaadiga

Tere,
sooviksin Sempron 2200+ passiv jahutusele panna ja selleks oleks vaja downcloki teha, kuid Canyon CN-7V8MLV4 emaplaat alla 166Mhz ei lase, ise mõtlesin et kui lasta peale vana BIOS mis Sempronit ei toeta, et kas see oleks hea mõte? Kiiruse kadu ei sega, käin põhiliselt ainult netis. Aga kas pärast flashimist masin üles ka tuleb? Ja kust vana BIOS saada, googeldades selle emaplaadi kohta eriti palju ei leia.

viimati muutis radikas 07.09.2005 22:06:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.09.2005 19:01:12 vasta tsitaadiga

Vaata emaplaadi manualist, kas sellel plaadil on jumper, millega saab prose kiirust määrata. Ühel taolisel Canyonil oli, aga ma ei mäleta, kas just see mudel. Jumperi sai panna 100, 133 või 166 asendisse.
radikas
HV vaatleja

sõnum 07.09.2005 19:26:21 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
Vaata emaplaadi manualist, kas sellel plaadil on jumper, millega saab prose kiirust määrata. Ühel taolisel Canyonil oli, aga ma ei mäleta, kas just see mudel. Jumperi sai panna 100, 133 või 166 asendisse.

Ei sellel plaadil seda jumperit pole icon_neutral.gif
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.09.2005 19:59:02 vasta tsitaadiga

radikas kirjutas:
Troll kirjutas:

Kindlasti on, otsisin nüüd selle teema üles ja mul oli tegemist just sellesama emaplaadiga, ainult minul oli jumper 100 peale jäetud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=129725&highlight=canyon

radikas
HV vaatleja

sõnum 07.09.2005 20:11:43 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
radikas kirjutas:
Troll kirjutas:

Kindlasti on, otsisin nüüd selle teema üles ja mul oli tegemist just sellesama emaplaadiga, ainult minul oli jumper 100 peale jäetud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=129725&highlight=canyon

Ega sa ei mäleta kus see jumper asetses? Mul kahjuks manual ära kadunud, aga paar jumperit oli seal helikaardi lisaväljundite juhtmete pistiku juures, ning kaks sorakat, kuhu võiks jumper käia vahtisid PCI pesadest nati paremal vastu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Sempron 2200+ downclock [Lahendus leitud]
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.