praegune kellaaeg 19.06.2025 14:54:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BAW939
HV vaatleja
|
12.08.2005 00:47:47
Partitsiooni taastamine? |
|
|
Kettal 2 partitsiooni. Oli selline olukord et primaarse peal oli siis C-ketas ja sekundaarse teise poole peal üks logical drive ja tema esimene pool tühi. Hakkasin siis Windowsi Computer Managemendis sellele tühjale ruumile uut logical drive'i tegema: valisin NTFS-i, suuruseks siis maksimaalse, mis sinna tühjale ruumile mahtus. Valisin ka valiku quick format. Kõik oli ilus, välja arvatud see, et selle tegemise käigus kustutas ta ära minu teise logical drive'i, kus olid kõik minu kõige tähtsamad asjad. Selle koha peal näitab nüüd vaba ruumi.
Küsimus, et kas on võimalik, et kui ma nüüd teen sinna uue logical drive'i sama suurusega nagu tea enne oli, siis saab info jälle kättesaadavaks? Kui ei, siis kas on midagi n-ö koduste vahenditega ette võtta või on spetsialisti juurde minek?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rutz
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 400 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
344 |
|
tagasi üles |
|
 |
SunBear
HV kasutaja

|
12.08.2005 02:58:04
|
|
|
Odot? Kõlab kuidagi tuttavalt....
Endal läks kah kunagi peale primary partitsiooni formati järel teine kaduma.
Abiks oli masina Win installikalt käimalaskmine ja recovery console (oli vist nii) alt fixmbr ja fixboot käsud.
Minu juhtumi puhul olin kuidagi ära surkinud boot sektori koos saba ja karvadega. Uus süsteem igatahes lisapartitsiooni ära ei tundnud. Peale eelmainitud toimetust töötas kogu kupatus nigu vana mees.
Loodan et aitab......
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
BAW939
HV vaatleja
|
12.08.2005 04:04:17
|
|
|
Runtime GetDataBack töötas ilusti. Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|