Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elioni korrusmaja lahendus ja pordid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Olaf

Olaf

sõnum 09.04.2009 17:31:19 Elioni korrusmaja lahendus ja pordid vasta tsitaadiga

Pajataksin siis oma mure.

Nimelt olen juba tükk aega kortermaja lahenduse klient, 10/2 on täpsemaks paketiks. Samuti kuuluvad sinna paketti avatud pordid.
Kui aga vaatan suvalise allika läbi, et kas mõni mu portidest on ka avatud, siis kõik väidavad, et ei ole.

Näiteks proovime porti 60000
http://www.canyouseeme.org/

Annab vastuseks:
tsitaat:
Error: I could not see your service on 195.50.222.88 on port (60000)
Reason: Connection refused

Helistasin siis Elioni kliendi toele, nemad väitsid, et pordid on lahti ja nende taga asi ei ole, et ehk mu mu Elioni ruuteril tulemüür peal.
Peale seda helistas tagasi keegi teine Elionist ja väitis, et mul ei olegi ruuterit, vaid tegemist on pigem switchiga.
Mudeliks on siis täpsemalt: Speedtouch ST546 v6

Peale seda nad väitsid, et selles ei saa viga olla ja et viga on hoopis minu arvutis (Mac OS X)
Ütlesin siis, et Windowsiga on sama probleem, sellepeale ütles ta, et ta võib anda asja edasi tasulisele teenindajale, kes mind siis telefoni kaudu õpetab, et kuidas pordi suunatud saan.

Aga nüüd tekibki küsimus, et kuidas ma edasi peaksin toimima ja mida vaja teha on, siis port on vaja avatuks saada.

Piisab ka lahendusest, mis toimiks Windows XP all.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.04.2009 19:19:46 Re: Elioni korrusmaja lahendus ja pordid vasta tsitaadiga

Ja arvutis siis mingi programm või teenus kuulab seda porti 60000 ja on nõus selle kaudu midagi pakkuma? Arvutis olev tulemüür (Mac OS X omab üldse tulemüüri?) laseb selle 60000 pordi pealt liikluse ilusasti sisse?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 09.04.2009 19:50:59 vasta tsitaadiga

Peale kahte päeva jamamist sain asjad ikkagi ise korda, asi ei olnudki nii keeruline.

Teema võib kustutada.

Parimat!
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 10.04.2009 08:00:27 Re: Elioni korrusmaja lahendus ja pordid vasta tsitaadiga

Olaf kirjutas:
Pajataksin siis oma mure.

Nimelt olen juba tükk aega kortermaja lahenduse klient, 10/2 on täpsemaks paketiks. Samuti kuuluvad sinna paketti avatud pordid.
Kui aga vaatan suvalise allika läbi, et kas mõni mu portidest on ka avatud, siis kõik väidavad, et ei ole.

Näiteks proovime porti 60000
http://www.canyouseeme.org/

Annab vastuseks:
tsitaat:
Error: I could not see your service on 195.50.222.88 on port (60000)
Reason: Connection refused

Helistasin siis Elioni kliendi toele, nemad väitsid, et pordid on lahti ja nende taga asi ei ole, et ehk mu mu Elioni ruuteril tulemüür peal.
Peale seda helistas tagasi keegi teine Elionist ja väitis, et mul ei olegi ruuterit, vaid tegemist on pigem switchiga.
Mudeliks on siis täpsemalt: Speedtouch ST546 v6

Peale seda nad väitsid, et selles ei saa viga olla ja et viga on hoopis minu arvutis (Mac OS X)
Ütlesin siis, et Windowsiga on sama probleem, sellepeale ütles ta, et ta võib anda asja edasi tasulisele teenindajale, kes mind siis telefoni kaudu õpetab, et kuidas pordi suunatud saan.

Aga nüüd tekibki küsimus, et kuidas ma edasi peaksin toimima ja mida vaja teha on, siis port on vaja avatuks saada.

Piisab ka lahendusest, mis toimiks Windows XP all.

Mäletan seda hästi jah.

Peale seda helistas tagasi keegi teine Elionist ja väitis, et mul ei olegi ruuterit, vaid tegemist on pigem switchiga. --> mina ise helistasingi, et täpsustada.

Kuna mul endal polnud võimalust asja arvutipoolt vaadata, siis palusin kolleegi kontrollida, tema siis tasulises helpdeskis tegev.

Aga , mis nagu lahenduseks oli? Buffalosse jäi asi kinni?

Olaf

Olaf

sõnum 10.04.2009 13:04:25 vasta tsitaadiga

Buffalost oli eelnevalt suunatud juba ja sai proovitud alguses ka ilma buffalota.
Asja sain korda läbi terminal. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elioni korrusmaja lahendus ja pordid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.