praegune kellaaeg 27.06.2025 08:01:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
05.06.2007 16:06:18
Raadio tüüner>a/v capture kaart>winamp |
|
|
Probleem selline, on olemas raadio tüüner, mis on ühendatud sellise kaardi külge, kus on audio ja video sisendid (miski selline variant, et saab näiteks videokaamerast pildi arvutisse ja seda siis miski videostuudioga kettale saada), aga tahaks nüüd selle vidinaga läbi arvuti raadiot kuulata, näiteks läbi winampi või siis kas või nii, et nagu oleks koguaeg taustal, et mingi proge ei jookse taustal vms. Praegu on ainuke lahendus üleaedne (ulead videostudio mingine)käimas hoida taustal, aga sellel on jälle omad hädad, millest rääkida ei viitsi praegu (palav on rsk ja juhe kah koos juba igast pluginate otsimisest)
Ehh, vb veidike segane probleemide asetus praegu, aga ehk saab keegi targem aru, mida ma saavutada tahan.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
05.06.2007 18:15:29
|
|
|
aga tõsta audio otsad line in -i ja kuula, pole isegi winampi vaja.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
05.06.2007 19:25:54
|
|
|
pole praegu kuskilt seda rca>3.5mm stereo jack üleminekut võtta, selles probleem ongi, ja kui need üleminekud tulevad, siis pole sellest enam suurt tolku, kuna siis läffad kõllid juba ressiiveri taha. Aga jah, thx sellegi poolest . Ma vaatan kuidas selle coaxial spdif tööle hakkab mu helika ja ressiiveri vahel. Kuna ma tellisin 3 rca/3.5mm jaagu üleminekut, siis kui vaja lindistada miskit, saab teise ressiiverist helikaarti viia. (Täna metallion r2 pealt tuleb, siis selle peab ilmselt 2h kuhugi hdd peale lindistama mpeg "videona" )
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|