Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Goner
HV vaatleja
|
16.07.2005 13:31:36
Abi vaja |
|
|
1) ostsin Arita DVD-R 4x 4,7GB mis on täis. WinOnVD 5 üteb et sela on 300 MB vaba ruumi , roxio Easy CD creator ütleb et seal on kirjutatud üks data trac suurusega umbes 4400 Mb ja kirjutamis adress puudub ehk plaat on lõpetatud.
2) Kust ma tean mis korpused sobivad milliste emaplaatidega voi on sela miskid suure standardid?
3) Mis firma DVD toorikud te üldse soovitate?
4) Mis asi on windowsis CFTMON , kas voin selle maha tappa?
5) Olen kuulnud et mingi jama pidi olema kui DVD+R jätkata ja pooleli jättta . oskate komenteerida?
6) Mis moodi ma oma TV out värki seadista , lasen RC kaabliga pildi telekasse , pilt vireleb desktopi kirju ei näe lugeda aga filmi vaatab siis on normaalne , subtiiter ja film ise nurmaalne aga miskit texti ei näe arvutist muiud lugeda kui miskid menüüd lahti teed...
oskadte abi stada...
7) Ostsin DVD kirjutaja NEC ND-3520A aga ei leia netist talle draivereid , oskab keegi aidata ? windows võttis omks küll aga jah vb aitab ka draiverite uuendus sest Roxio Easy CD Creator ütles mulle et mul pole arvutis ühtegi dvd kirjutajjat.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
17.07.2005 10:18:07
|
|
|
1- Ei saa aru, et mis siin muret valmistab?
2- ATX korpus ja lähevad kõik laialtlevinud plaadid
3- Arita on Riteki toodang.. 4x tähendab G04 plaati mis on väga hea asi videohelp.com andmetel
4- ei tea öelda.
5- jama ei ole. +R saab kirjutada osa ära ja hiljem (lõpetamata) plaadile lisada infot
6- resolutsiooni vaheta
7- mis draivereid? Sinna ei ole ju mingeid draivereid vaja ega olemas?
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
17.07.2005 11:13:53
|
|
|
Roxio Easy CD Creator ei ole driver vaid kirjutamisprogramm.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
17.07.2005 13:10:32
|
|
|
2.Standartiteks on ATX, mATX ja BTX (levinumad).Korpus peab olema sobilik vastavale emaplaadile.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goner
HV vaatleja
|
17.07.2005 14:41:44
|
|
|
toorikuga probleem selles et kõik kirjutamis proged räägivad et see on täis ja sinna kirjutada midagi ei saa. kuid sinna pole midagi kirjutatud.
ja dvd kirjutajaga oligi softi probleem ueemat softi oli vaja
6) resulutsiooni vahetamine ei aita ja ka hertzide
tänud igatahes
ja kas keegi oskab muidu öelda mis tyypi on minu emaplaat siis
intel vana jama
gigabyte GA-6WMMC7
viimati muutis Goner 17.07.2005 14:52:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.07.2005 14:47:28
|
|
|
kk kirjutas: |
5- jama ei ole. +R saab kirjutada osa ära ja hiljem (lõpetamata) plaadile lisada infot |
Nero näiteks mul DVD+R'ile ei lase üle ühe korra kirjutada. Ja Multisession valik on samuti udune
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhuslik
HV kasutaja
|
18.07.2005 01:39:36
Re: Abi vaja |
|
|
Goner kirjutas: |
1) ostsin Arita DVD-R 4x 4,7GB mis on täis. WinOnVD 5 üteb et sela on 300 MB vaba ruumi , roxio Easy CD creator ütleb et seal on kirjutatud üks data trac suurusega umbes 4400 Mb ja kirjutamis adress puudub ehk plaat on lõpetatud.
2) Kust ma tean mis korpused sobivad milliste emaplaatidega voi on sela miskid suure standardid?
3) Mis firma DVD toorikud te üldse soovitate?
4) Mis asi on windowsis CFTMON , kas voin selle maha tappa?
5) Olen kuulnud et mingi jama pidi olema kui DVD+R jätkata ja pooleli jättta . oskate komenteerida?
6) Mis moodi ma oma TV out värki seadista , lasen RC kaabliga pildi telekasse , pilt vireleb desktopi kirju ei näe lugeda aga filmi vaatab siis on normaalne , subtiiter ja film ise nurmaalne aga miskit texti ei näe arvutist muiud lugeda kui miskid menüüd lahti teed...
oskadte abi stada...
7) Ostsin DVD kirjutaja NEC ND-3520A aga ei leia netist talle draivereid , oskab keegi aidata ? windows võttis omks küll aga jah vb aitab ka draiverite uuendus sest Roxio Easy CD Creator ütles mulle et mul pole arvutis ühtegi dvd kirjutajjat. |
Alustame sellest, et saadame olemasoleva kirjutamise tarkvara "kukele" ja hangime omale VSO CopyToDVD 3'e või Nero 6.6.0.15
Seejärel vaatame mis ta selle RITEK G04'ga teeb.
Üldiselt ei taha lõikaja mingeid draivereid.
Kui see tehtud liigume sinu järgmiste küsimuste juurde....
_________________ Powered by Tagan |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|