Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  CD-kirjutaja tray poolenisti väljas ja ei lähe kinni, ega tule lahti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DDA
HV kasutaja

sõnum 14.07.2005 19:54:11 CD-kirjutaja tray poolenisti väljas ja ei lähe kinni, ega tule lahti vasta tsitaadiga

Kõik sai alguse sellest, kui ma arvuti korpuse esipaneeli ära võtsin, mõtlesin, et miks see esipaneel nii kõvasti kinni on ja kangutasin tugevamalt ja lahti ta tuligi, takistuseks oli cd-kirjutaja ja olin koos korpuse esipaneeliga ka cd-kirjutaja esipaneeli lahti tõmmanud koos trayga, mõtlesin, et kui arvuti käima panen läheb ta kinni. Panin arvuti käima ja ei lähe ta sisse, ega tule ta välja, nagu mingi takistus oleks ees, proovisin vajutada nõelaga sinna väiksesse auku, aga ei midagi, see oli lõpuni lükatud.

Võtsin siis lõpuks cd-kirjutaja lahti, aga probleemi ma ei leidnud ja käsitsi kükates liigub tray umbes 2 cm ulatuses välja ja sisse (aga mitte täiesti sisse) täiesti vabalt, st et hammasratta probleem on tõenäoliselt kõrvaldatud.

Kui eject nuppu vajutan tõmbab ta tray natuke sisse (mitte lõpuni) ja siis avab uuesti poole peale nagu mingi takistus oleks mõlemal pool ees. ja nii ta jääbki tegema.

On mingi soovitus parandamiseks?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.07.2005 20:03:51 vasta tsitaadiga

Vaata hoolega seda ehitust - seal koos hammasrataste pöördumisega liigub süsteem millega koos liihub sahtel ja lugemispea "üles-alla tõstja". Tõenäoliselt on need omavahel vales asendis ja lugemispea "tõuseb liialt vara üles".
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
DDA
HV kasutaja

sõnum 14.07.2005 20:46:00 vasta tsitaadiga

jah, see lugemispea liigub tõesti üles ja alla koos sahtliga, aga kuidas ma nad õigesse asendisse ajan, ma ei oska cd-kirjutajat niipalju lahtigi võtta. No eks peab siis uurima, aga tänan vastuse eest.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.07.2005 20:56:39 vasta tsitaadiga

Sahtli pead kätte saama, aint see on eri firmadel erinev - tavaliselt mingi "hammas" hoiab kinni, et lõplikult välja ei sõidaks.
Siis paned "pea tõstja alumisse asendisse" - seejärel uuesti sahtel sisse ja näed kohe, et kas sahtel liigib õige teekonna pikkusega - kinni-lahti thumbs_up.gif
tagasi üles
DDA
HV kasutaja

sõnum 14.07.2005 21:04:27 vasta tsitaadiga

uurin ja uurin, aga ei suuda leida seda hammast. Võibolla keegi teab kus see asuda võiks, mudel on mul Lite-On CD-RW CDR-7S52
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.07.2005 21:13:55 vasta tsitaadiga

Uuri "sahtli" allkülge ja ürita näha, et mis asi vastu mingit "tõket" liigub. Kas on mõni "plastmass-hammas" või on koguni mingi kruviga kinni keeratud "tõke".

Ja see "blokeerija" võib olla nii ühes või ka mõlemas küljes. Kusjuures vahest on veel mõlemad ka erineva "lahendusega".
tagasi üles
DDA
HV kasutaja

sõnum 16.07.2005 10:48:38 vasta tsitaadiga

tahanteada, tänan abi eest, sain tänu sinule oma cd-kirjutaja korda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  CD-kirjutaja tray poolenisti väljas ja ei lähe kinni, ega tule lahti
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.