praegune kellaaeg 17.06.2025 20:44:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Celeron
Kreisi kasutaja
|
20.06.2005 08:27:40
Karistused keyloggeri eest? - edit... probleem peaaegu lahendatud, veel viimane samm, aidake palun! |
|
|
Asi nüüd selline, et rääkisin eliit häkkijaga, et mis temaga juhtuda võib, kui ma politseisse avalduse teen.
Nüüd on asi selline, et see käpard lasi enda arvutist Blazingtools Perfect Keyloggeri maha ja ei saa mulle seda removimise faili vms. saata. Ja see sunnik on minu arvutisse mingi 10x sisse pugenud.
Temale jookseb muudkui minu tekst e-maili peale. Kuidas saaks TEMA nii teha, et keylogger lõpetaks töötamise.
Mina ei hakka oma aega raiskama.
Tänud juba ette
Asi siis selline, et on mingi tegelane Tartust saatis minu arvutisse keyloggeri. Nojasiis võttis ta mul igalpool mõningaid kasutajaid ära.
Tahaks siis teada, et kui suuri karistusi sellise asja eest võiks saada?
Et näiteks, kui mina saadaks kellelegi keyloggeri ja kas vangimajja ka asja oleks?
Ja kui suur on risk seadusesilmale vahele jääda, nimelt ma sain ise teada, kes too 1337 pmfg haxor oli kes mulle saatis, aga kuidas pollarile seda tõestada, et just tema saatis...
:P hommik alles ja unine, seepärast ka imelikud laused |
viimati muutis Celeron 20.06.2005 13:46:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
20.06.2005 11:29:39
|
|
|
Vangimaija asja otseselt ei oleks, aga arvutist jääksid kindlasti ilma, konfiskeeritakse, kui kuriteo toimepanemisevahend.
Keylogerisse on ju sisse kirjutatud näiteks meil, mille peale kogutud andmed saadetakse. Ja seda ei pea sina tõestama. Keskkriminaalpolitseis ja igas prefektuuris on olemas "DigiCop" üksused, kes tegelevad just nimelt selliste asjadega ja kes on saanud vastava koolituse. Kui sa seda keylogerit ei ole oma masinast veel täielikult välja visanud, muretse ajutiseks teine hdd, võta enda oma kaasa, lähed sellega politseiprefektuuri (Põhja prefektuuris on see üksus majanduspolitsei üks haru) ja annad avalduse. Nemad teevad sinu hdd andmetest ekspertiisi jne.
Sellistele isehakanud häkkeritele tuleb ikka väga valusasti vastusõrmi anda, et nad järgmine kord mõtleksid enn kui midagi laiali saadavad.
Loe ka seda teemat: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=76557
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|