praegune kellaaeg 18.06.2025 17:25:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
voyager_est
HV Guru

|
17.07.2004 12:23:01
|
|
|
Terminator III kirjutas: |
maffia933, kui sa tähele ei ole pannud siis su teema on Naljakate juhtumiste all  |
Aga niisama ilkuda pole ikkagi vaja - on ju nii?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
17.07.2004 12:45:49
|
|
|
maffia933 kirjutas: |
Laurikre kirjutas: |
Mees ega sa mõelnud selle postiga nalja teha mis sa selle ktta peale üldse ronisid ... Mei tea mu väike vend 12 aastane teab ka juba kõvaketta sisust rohkem kui sina ...
Laurikre:. |
kle laurike ära mölise eksole, ma umbe 2 aastat tagasi sain endale alles arvuti, ma järsku ei ole sinu ega su vennasugune NO-LIFER  |
Sellele peaks vastama ....kohe no ega omad vitsad peksavad sul ... Teinekord ikka mõtle ka millega tegeled enne kui asjaga tegelema hakkad .. ja kui sa arvutist väidetavalt mitte midagi ei tea miks sa sinna kasti sisse siis üldse ronid ja mille jaoks sul kõakettast küll lahti oli tarvis veel kookida ...
Teema tõsta yle naljafoorumisse pln.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
maffia933
Aeg maha 20
|
17.07.2004 18:31:48
|
|
|
[quote="Terminator III"]maffia933, kui sa tähele ei ole pannud siis su teema on Naljakate juhtumiste all [/quote
tean
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
17.07.2004 20:03:39
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Terminator III kirjutas: |
maffia933, kui sa tähele ei ole pannud siis su teema on Naljakate juhtumiste all  |
Aga niisama ilkuda pole ikkagi vaja - on ju nii? |
On küll jah, aga ega ma siis paha pärast
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|