Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rene p
HV veteran
|
07.06.2005 13:49:02
|
|
|
kahtlane teema jah see mälude suremine. aga nagu mina olen aru saanud, on suurem võimalus tappa oma mälu just sisse-välja tõstmisega seotud. need kes kurdavad, ongi just need tõsisemad ülekellajad, kes nagu tihedamini oma mälu välja tõstavad-tagasi topivad. need kes aga jooksutavad algusest peale sama mälu oma masinates, olenemata kas on jumper 1-2 või 2-3 asendis pidevalt ja pole nagu seda sealt välja tirinud kordagi, siis neil nagu probleeme pole eriti täheldatud.
lihtsalt minu tähelepanek muud midagi...
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
tjj
Kreisi kasutaja

|
07.06.2005 14:53:53
|
|
|
rene p kirjutas: |
kahtlane teema jah see mälude suremine. aga nagu mina olen aru saanud, on suurem võimalus tappa oma mälu just sisse-välja tõstmisega seotud. need kes kurdavad, ongi just need tõsisemad ülekellajad, kes nagu tihedamini oma mälu välja tõstavad-tagasi topivad. need kes aga jooksutavad algusest peale sama mälu oma masinates, olenemata kas on jumper 1-2 või 2-3 asendis pidevalt ja pole nagu seda sealt välja tirinud kordagi, siis neil nagu probleeme pole eriti täheldatud.
lihtsalt minu tähelepanek muud midagi... |
TCCD users don't need to use 2-3 jumper, though their RAM get's killed. That IS, if u still haven't understood what's it all about! Cold boot = usually involves the removement of the AC power cable
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
6 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
07.06.2005 17:23:33
|
|
|
well it seems u dont understand estonian well enough. the word "olenemata" especially...
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
tjj
Kreisi kasutaja

|
07.06.2005 17:25:42
|
|
|
rene p kirjutas: |
well it seems u dont understand estonian well enough. the word "olenemata" especially... |
hm, i guess i missed that word.. 8) take it away and u have a whole different story
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
6 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
07.06.2005 22:11:07
|
|
|
Me ei saa aru kas me olema ka selles asjas kuidagi maha jäänud nagu enamustes asjades kogu maailmast. Neid emmesid ei hakatud ju eile müüma, millest nüüd järsku nii suur kisa Või on need justkui aegpommid, mis pärast 5 X kellamist saba annavad ja su poodi saadavad
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ragface
HV kasutaja

|
07.06.2005 22:17:23
|
|
|
lugesin nüüd otsast peale kogu jama läbi koos xtremesystemsi threadiga ning see asi on ikka nii nagu jaan kirjutas, et kollene monstrum on ohtlik
saaks veel seda lugedes kaotatud aja ka kuskilt tagasi
_________________ -
\R |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
08.06.2005 03:13:25
|
|
|
Liiga palju mõttetut ilkumist mitte millegi kallal.
Lukku
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|