praegune kellaaeg 23.06.2025 00:10:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
trustmann
HV kasutaja

|
25.07.2003 11:47:19
Serial ATA? |
|
|
Ei tea kust alustada...nii et alustan algusest...Sai endale muretsetud uus emaplaat (Abit NF7-S) ja sellel saab kasutada serial ata't...noh panin siis enda vanale rondile ülemineku taha, et saaks seda funktsiooni kasutada...asi muidu töötab, aga peale seda kui arvuti on ülesse bootinud tuleb ette mingi selline asi, et kas ma tahan raidi konfida või midagi sellist ja samal ajal otsib ta minu kõvaketast...see võtab aega mingi 10 seki...
Küsimus siis selles, et kas on võimalik, et seda asja enam ette ei tule...see võtab ikka palju väärtuslikku aega ära
Asso, ja bios'is ei ole ka, et primary master oleks minu hdd, muidu vist peaks ikka olema...proovisin auto detecti, aga ei tulnud minu kõva nime, ega andmeid...
Ei tea, kas on see jutt ka arusaadav, a loodan.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.07.2003 11:52:29
|
|
|
... milleks vaja ühendada vana PATA ketas SATA'sse ? Mingit võitu sealt ei tule ja lihtsam kettaga ümber käia samuti ! Kui SATA't ei kasuta, siis saad BIOS'is selle kinni keerata (uuri kasutusjuhendit) ja seda nagu poleksgi enam ka. seda 10s ooteaega ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
trustmann
HV kasutaja

|
25.07.2003 11:55:02
|
|
|
seda jah, et kui ei kasuta satat, saab selle pana disable, a tglt kui aus olla siis satat kasutades hakkas minu kõvaketas ikka natuke kiiremini tööle, seda oli kohe häälest kuulda...hakkas teine kõvemini ragisema...
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.07.2003 12:00:28
|
|
|
... Sa kujutad seda endale ainult ette, kasuta mõnda testproget, kui mind ei usu ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
trustmann
HV kasutaja

|
25.07.2003 12:01:53
|
|
|
A ja üks küsimus oleks veel selle eme kohta...ei hakka siis uut teemat tegema...
Probleem selline, et ei saa hakkama mic'i juhtmete ühendamisega emmele...mul korpuseks thermaltake Xaser III ja seal korpuse peal lisa mic'i ja kõrvaklappide pesad...kõrvaklappide juhtmetega sain hakama, aga mici omadega ei saanud...micil 3 juhet...mic in, mic-vcc ja gnd...kas keegi on kasutanud abit media xp...ja mici ühendamisega hakkama saanud...uurisin ka manuali, aga see mind ei aidanud!
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|