Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
04.02.2005 16:25:19
Teemade lukustamine ? |
|
|
Miks mõttega lukustatake teemad ?Igavad,kasutud,mõttetud teemad ju hajuvad ise ära.
Minul nt. oli selline mure.Teema oli tõiesti õiges kohas kuid see võeti maha moderaatori poolt.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1643065#1643065
Võiks ju ikka nii olla, et igale probleemile leiaks lahenduse ?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.02.2005 16:37:24
|
|
|
... kas sa selle peale ei tule, et see probleem on juba kümneid kordi lahenduse leidnud ? Milleks on otsing, kui seda kasutada ei viitsita isegi siis, kui tegemist kõige populaarseima teemaga Admesidefoorumis üldse ? Praegu ei ole isegi probleem selles, et inimene ei oska kasutada otsingut või oleksid otsingu märksõnad niivõrd keerulised, et neid välja mõelda ei oska, vaid Karlsson kohe põhimõtteliselt keeldub otsingut kasutamast, on mul õigus ?
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
04.02.2005 16:56:12
|
|
|
DigeBeni,praegune on teema "Teemade lukustamine" rubriigist "Parem HV"
Just seepärast tegin teema, et mis mõttega neid teemasid lukustatakse ?Kas seda on vaja või oleks parem kui iga teema kestaks kuni on inimesi kes tahavad teemat jälgida ? (ei midagi isiklikku DigeBeni)
Teiseks ma kasutan otsingut hoolega kuid alati ei leia neid võlusõnu nii kergelt ja ka leitud teemadest ei ole alati kasu.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.02.2005 17:02:20
|
|
|
... korduvad teemad lukustataksegi selleks, et sundida jäärapäisemaid kasutajaid otsingut kasutama ja foorumi andmebaasi huvides, mille maht pole piiramatu !
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanx
HV veteran

|
26.04.2005 14:04:12
|
|
|
Samas võiks panna luksutatud teemasse ka sarnase teema lingi, kuna endalgi üks teema lukku pandud ning suht nõme on kui tükk aega kolad otsingus ning ikkagi ei leia midagi asjalikku Kuna, nagu ma aru olen saanud, otsib see otsingumootor igat sõna eraldi kõigi teemade hulgast, kui ise ei määra ära, kust foorumist otsida. Samas oleks see ka tore kui saaks näit. ainult kahest, mille ise määrad, alafoorumist korraga otsida
Igatahes minu lukku pandud teemas ei olnud abistavat linki
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
26.04.2005 14:07:35
|
|
|
jaanx kirjutas: |
Samas võiks panna luksutatud teemasse ka sarnase teema lingi, kuna endalgi üks teema lukku pandud ning suht nõme on kui tükk aega kolad otsingus ning ikkagi ei leia midagi asjalikku Kuna, nagu ma aru olen saanud, otsib see otsingumootor igat sõna eraldi kõigi teemade hulgast, kui ise ei määra ära, kust foorumist otsida. Samas oleks see ka tore kui saaks näit. ainult kahest, mille ise määrad, alafoorumist korraga otsida
Igatahes minu lukku pandud teemas ei olnud abistavat linki  |
Näe ise kah veidigi vaeva! Ja otsingus saad täiesti vabalt panna mitme sõna järgi otsima. Milleks küll on valik "otsing kõikidele sõnadele kokku" ??? Mis arvad?????
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanx
HV veteran

|
26.04.2005 14:35:30
|
|
|
tsitaat: |
Näe ise kah veidigi vaeva!
|
Seda ma ju tegingi - jah ma leidsid vist sellele vastava teema ning pealegi oli see ettepanek mitte käsk, mille peale närvi minna See, et ma uue teema tegin oli selle pärast, et vb mõni HV-lane, kes teab midagi antud probleemist, ei viitsigi vaadata teemat, mis haarab pea kõike ning mõte oligi selles, et alafoorumis kolades jääb silma pealkiri, mille vastu võiks huvi tekkida. Samas vabandan kui tekitasin mingit segadust või arusaamatust. Nii palju veel, et mitte korduvat teemat teha, olen alati enne otsingus käinud ning kui ongi juhtunud, et topelt teema, siis on see tahtmatult, mitte et ma ei viitsiks otsida
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
26.04.2005 14:45:18
|
|
|
Kui sobiv teema juba lehekülje eesotsas vastu vahib, siis on raske uskuda jutte otsimisest. Ära võta isiklikult, lihtsalt pohhuiste kipub siin HV foorumis liialt palju olema.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
27.05.2005 13:29:19
|
|
|
Ok see on mõistetav ,kui teema lukku korduse pärast ent miks peab mode kohe ülbet texti viskama.Kas tõesti ei saa viisakalt lukku panna teemat?Jutt käib Digebeni kohta kes kuidagi ülbest toonist vastustes ei suuda loobuda.Ise panin otsingu ent Lords asemel kirjutasin Lord ja muidugi ei olnud otsing tulemuslik.Sellise väikse asja eest Digebeni peab kohe solvama.Loomulikult saatsin talle õela priva.Moderaatorilt nagu ka politseinikult ootaks mingit intelligentsi ja samas politseis ka selle asjaga lood halvad...
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
27.05.2005 14:04:39
|
|
|
Miks HV murede teema teema lukus on?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.05.2005 14:12:33
|
|
|
... kõnealune teema:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=178167
... kuimitu aastat kulub ja palju konflikte on vaja selleks, et Soodent õpiks otsingut kasutama, foorumi reegleid tundma ja headele tavadele vastavat teemat algatama ? Kui kaua peab isand Soodent'i siidkinnastes kättpidi õigelele teele juhatama enne, kui ta seda ise tegema hakkab ?
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
27.05.2005 14:14:56
|
|
|
486 kirjutas: |
Miks HV murede teema teema lukus on? |
Yhed läbustasid seal.....
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
02.06.2005 10:23:10
|
|
|
Hmm, otsisin, kuid leidnud vastavat teemat, et küsin siin ära. MIngit sellist süsteemi ei saaks teha, et näiteks kui oled oma probleemile lahenduse leidnud, et saab enda teema ise lukku panna ? Või siis on see ainultmodede töö
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mattiaza
HV kasutaja

|
03.06.2005 16:23:56
|
|
|
Leian, et sellist süsteemi ei tohi teha! Ka moderaatorid ei peaks lahendatud probleemteemasid lukku panema.
Alati võib leiduda keegi, kellel on veel kasulikke kommentaare või küsimusi. Ka aegunud teemade lukkupanemine ei ole samal põhjusel mõistlik, olemasoleva täiendamine on etem kui uue samasuguse tegemine. Kui enam lisada ei ole, siis vajub ta nagunii ise esilehekülgedelt minema ja ei sega, lukku panemine aga keelab vestluse jätkamist. See on kasulik vaid läbustamise, siia foorumisse ebasobiva temaatika või (vahel väljapakutud idee poolt tekitatavate!) korduvate samalaadsete teemade ära hoidmiseks.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
03.06.2005 16:41:15
|
|
|
mattiaza kirjutas: |
Leian, et sellist süsteemi ei tohi teha! Ka moderaatorid ei peaks lahendatud probleemteemasid lukku panema.
Alati võib leiduda keegi, kellel on veel kasulikke kommentaare või küsimusi. Ka aegunud teemade lukkupanemine ei ole samal põhjusel mõistlik, olemasoleva täiendamine on etem kui uue samasuguse tegemine. Kui enam lisada ei ole, siis vajub ta nagunii ise esilehekülgedelt minema ja ei sega, lukku panemine aga keelab vestluse jätkamist. See on kasulik vaid läbustamise, siia foorumisse ebasobiva temaatika või (vahel väljapakutud idee poolt tekitatavate!) korduvate samalaadsete teemade ära hoidmiseks. |
Sis parem korraga ära kustutada, et järgmist samasugust teemat teha.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.06.2005 16:46:46
|
|
|
486 kirjutas: |
mattiaza kirjutas: |
Alati võib leiduda keegi, kellel on veel kasulikke kommentaare või küsimusi. Ka aegunud teemade lukkupanemine ei ole samal põhjusel mõistlik, olemasoleva täiendamine on etem kui uue samasuguse tegemine. Kui enam lisada ei ole, siis vajub ta nagunii ise esilehekülgedelt minema ja ei sega, lukku panemine aga keelab vestluse jätkamist. See on kasulik vaid läbustamise, siia foorumisse ebasobiva temaatika või (vahel väljapakutud idee poolt tekitatavate!) korduvate samalaadsete teemade ära hoidmiseks. |
Sis parem korraga ära kustutada, et järgmist samasugust teemat teha. |
Tahad foorumi jutukaks devalveerida. Foorum just selleks ongi, et head jutud-lahendused säiluksid teistelegi kasutada. Kahju, et palju läbu korjub, raske on tõeliselt objektiivset hinnangut anda kõigile teemadele.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|