Ahead of this weekend's Call of Duty: World at War reveal, via Xbox Live Marketplace, comes a tasty little rumour hinting that the COD4 developer's next game will be a bit on the science fiction side.
Advertisement:
Take it with a pinch of salt for the time being but an insider from Infinity Ward is reported to have said, "we are currently working on a new sci-fi title, we cannot release any more information as of yet, we may or may not announce it at E3."
We're not sure how much into the future we're talking here and we hope we're not going to be shooting little green men or vampires on Mars. We've done a little digging only to be greeted by blank looks, which doesn't actually rule anything out in our experience. But it doesn't confirm anything either.
Usually we wouldn't go for such randomness, but we've got a funny feeling about this one. More soon maybe...?
Oli ainult aja küsimus, mil see futuristlik osa ka tuleb. Oli algul kenasti WWII, siis äkitselt modern warfare ja kui nüüd Battlefield seeriaid vaadata, polnud ennustusi raske teha.
henri200, Loota ju võib. Tegelikult võib edu neid pimestada ning kiiruga mingi saasta välja lasta. Neljas osa oli kindlasti parim mäng mida ma viimase aasta jooksul olen mänginud
No krt mida hekki alles tuli uudis COD5 kohta ja juba COD6 homme tuleb uudis COD7 kohta?
Minu arust võiks tulla COD6 või COD7 I maailmasõja ajast. 8) _________________ Ära siia kliki
Mis seal I maailmasõjas nii huvitavat on? Istud kaks nädalat järjest kaevikus üritades hoida oma sokke kuivana ?
Ja mis sa arvad, et II maailmasõjas polnud nii? See et mängudes koguaeg mingi räige äksion käib, ei tähenda et 5-6 aastat mis see teine maailmasõda seal kestis, koguaeg nonstop kõmmutamine käis.
Mis seal I maailmasõjas nii huvitavat on? Istud kaks nädalat järjest kaevikus üritades hoida oma sokke kuivana ?
Kas kuskil on kellelgi välja pakkuda kaeviku sõda? Moosiriiulitega ringi sõita? Hiigel tankidega rünnata või kauhuritest lasta? Mina tahaks küll midagi sellist pelada maailma tasemel. Kindel on see COD 6 tuleb ja laseri teema ka, varem või hiljem.
Kasutaja Kellogg's varemgi mulle oraks silma jäänud, kui minu ideed WWI arvutimängudes kajastada võiks, sõnadega "2 nädalat kaevikus ja gaasiga oksendad sisikonda". Saab küll, kui tahtmist on, ega sõjad ei olegi 24/7 veresaun. Tannenbergi lahingut annaks küll replicat teha.
Kas kuskil on kellelgi välja pakkuda kaeviku sõda? Moosiriiulitega ringi sõita? Hiigel tankidega rünnata või kauhuritest lasta? Mina tahaks küll midagi sellist pelada maailma tasemel. Kindel on see COD 6 tuleb ja laseri teema ka, varem või hiljem.
BF2:Forgotten Hope2
see on mod, vajab originaal bf2 "alla" netis mängimiseks..
ja juba järgmine aasta tulemas, back to Infinity Ward:
tsitaat:
You wouldn't be surprised to learn that "an all-new Call of Duty" title will be released in 2009, would you? Good, because that's exactly what's going to happen, according to Activision Blizzard CEO Bobby Kotick, who talked up the next Call of Duty in a post earnings release con call.
Kotick said that the publisher will "leapfrog" studios, which we'll assume to mean that, since Treyarch is hard at work on Call of Duty: World At War, that Call of Duty 4 developer Infinity Ward will be taking the reins on this one.
The Infinity Ward team has one unspecified project in the works for Activision, whom it just re-signed with, rumored to possibly have a sci-fi bent to it. Space marines? It's just crazy enough to work.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
vahelduseks võiks tuleviku proovida kah, iga osa on pmst täpselt sama ,lihtsalt mõned uued ideed. Kui see tulevik peale ei lähe, võivad järgmiseks aastaks uuesti ww2 teha.
Call of Duty : Star Wars .
Ma loodan et ei tule mingi futuristlik jama , või kui tuleb siis vähemalt oleks hästi välja kukkunud ( õnneks seda teeb Infinity Ward , niiet mingit käkki sellest igaljuhul ei tule ) .
vahelduseks võiks tuleviku proovida kah, iga osa on pmst täpselt sama ,lihtsalt mõned uued ideed. Kui see tulevik peale ei lähe, võivad järgmiseks aastaks uuesti ww2 teha.
Võiks siis teha ikka WW1 teemalise mängu, kus kasutati veel ratsaväge jne, polnd väga palju tanke ja lennukeid. _________________ Ära siia kliki
WW1 teemaline mäng oleks lahe. Rahvusi võiks ka saada valida. Eestlane oleks lahe olla, jookseks sitaviglaga ringi ja virutaks lüpsikuga sakslasele piki pead:D
mnjah... WWII-teemalisi mänge on nagu ratsahobuse sitta Hipodroomi tallis
tehku midagi muud. mida iganes, mitte WWII jälle. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.