Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
10
HV vaatleja
|
22.05.2005 15:23:43
Mis programmiga saab BURNIDA CD-R ile laule et need m2ngixid iga cd playeri peal? |
|
|
lal
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
3 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
22.05.2005 15:26:19
|
|
|
nero-ga. see konverdib mp3-ed cda-ks mida mängivad kõik cd playerid
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
22.05.2005 15:50:29
|
|
|
Ise kirjutan Windows Media Playeriga
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
22.05.2005 18:00:18
|
|
|
Huvitav - huvitav. Suurte teadmistega kasutaja tuleb küsima sellist pisikest asja
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
22.05.2005 19:04:17
|
|
|
...ja lisamie juurde, et see oleneb ikka esmajärjekorras seadmest millega sa kuulad. Mõni ei söö põhimõtte pärast CD-Re, ükskõik millise rösteri või progega sa need tegid
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
HENTA
HV kasutaja

|
22.05.2005 22:43:24
|
|
|
yldiselt kannatab laulude kvaliteet WMP burnides ja convertides...
NERO-ga ikka
Kahtlane kysimus
_________________ -----------(\__/)------------l
l-----------(='.'=)-----------l
l-----------('.')_('.')---------l This is Bunny. Copy the Bunny into your sig to help him gain his world domination!!! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
22.05.2005 22:49:13
|
|
|
HacaX kirjutas: |
...ja lisamie juurde, et see oleneb ikka esmajärjekorras seadmest millega sa kuulad. Mõni ei söö põhimõtte pärast CD-Re, ükskõik millise rösteri või progega sa need tegid  |
Nii on. Seade kas mängib CD-R või ei mängi. Mõne seadme puhul tuleb mängu ka salvestuskiirus, ehk siis mõni seade ei mängi plaati kui on kasutatud liiga suurt salvestuskiirust.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
HENTA
HV kasutaja

|
22.05.2005 23:03:11
|
|
|
Draqula kirjutas: |
...ja lisamie juurde, et see oleneb ikka esmajärjekorras seadmest millega sa kuulad. Mõni ei söö põhimõtte pärast CD-Re, ükskõik millise rösteri või progega sa need tegid  |
Nii on. Seade kas mängib CD-R või ei mängi. Mõne seadme puhul tuleb mängu ka salvestuskiirus, ehk siis mõni seade ei mängi plaati kui on kasutatud liiga suurt salvestuskiirust. |
mis jutt see nüüd on....tõsi....igastahes mina seda salvestamise kiiruse jura ei teadnud ega usu praegugi
mis krt see kui kiiresti sa seda salvestad ei ole tähtis....sellest oleneb vaid kvaliteet enamus ikkagi loevad ja kui ei loe siis on llugeja ikka ilgem sai selle yle on siin foorumis kah minuarust pikalt ja laialt vaieldud...ei tule meelde mis teemas ainult
l-----------('.')_('.')---------l This is Bunny. Copy the Bunny into your sig to help him gain his world domination!!! |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
22.05.2005 23:06:15
|
|
|
Salvestamise kiirusest tulebki kvaliteet. Kui salvestad suure kiirusega siis need "augud" mida laser sissekõrvetab tulevad väiksema sügavusega ning mõnede lugejate jaoks on see probleem.
See info on rohkem teoreetilise väärtusega kuid mõne kahtlasema mängija puhul võib otsustavaks saada.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
22.05.2005 23:07:09
|
|
|
Tjah, see mis teoorias tundub suht võimtu kipub praktikas regulaarse sagedusega ette tulema . Usu või ära usu, selliseid isendeid on küll. Ja on ka vastupidi: mõned ei söö (korralikult) plaate mis liialt aeglaselt kribatud.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
23.05.2005 01:34:05
|
|
|
Fakt:
Proovitud 12-st tavalisest CD mängijast (enamasti need nn. banaan-raadiokombod, eri firmad, eri valmistusaastad) ei suutnud lugeda 48x kiirusel salvestatud (kolmes erinevas salvestajas) CD-R plaate 9 mängijat. 24x kiirusel tehtud plaate ei suutnud lugeda neist vaid 2 mängijat. 12x kiirusel tehtud plaate lugesid probleemideta juba kõik riistad.
Üldiselt olen kõigile soovitanud, et kui kirjutad CD-R plaate tavarahva jaoks, siis võiks need salvestada 8x kiirusel. See on üks optimaalsemaid kiiruseid ka enamiku toorikute jaoks. Veel aeglasematel kiirustel võib aga kvaliteet jällegi kannatada, kuna osa toorikud kipub siis üle kõrvetuma, kuigi kirjutuslaser peaks teoreetiliselt oma võimsust kalibreerima iga tooriku järgi.
Aga mul on ka üks tavaline HiFi tüüpi statsionaarne CD-deck, mis kipub olema väga kapriisne hoopiski pressitud muusikaplaatidega, samas kui mistahes CD-R mängib seal vähimategi probleemideta!
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
23.05.2005 01:39:07
|
|
|
emal on aiwa sang mingi crap, kui õige crap osta siis teevad nad tavaliselt kõigile kallitele saastadele ära, vähemalt siiani mängib see isegi 48x tehtud 3 eri firma plaadist kõiki veatult, samas sony kallis 7k keskus ei taha üldse eriti tavalisi cd-r näha , olgu mis formaadist firma ja kiirusega kirjutatud, platinum paistab siiani kõige optimaalsem olevat musa jaoks.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
HENTA
HV kasutaja

|
23.05.2005 07:43:34
|
|
|
eino demn... mul naabril odav sai sang ja loeb kõiki kuni 48X kirjutatud audio plaate probleemideta
vist oli firma THOMSONI oma kui ma ei eksi
Aga jah tehakse ikka ilget crappi myygiks... tegelikult nagu ametlikult ei tohiks sellist asja olla
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.05.2005 08:04:06
|
|
|
HENTA kirjutas: |
eino demn... mul naabril odav sai sang ja loeb kõiki kuni 48X kirjutatud audio plaate probleemideta
vist oli firma THOMSONI oma kui ma ei eksi
Aga jah tehakse ikka ilget crappi myygiks... tegelikult nagu ametlikult ei tohiks sellist asja olla  |
Ametlikult peaks maailm palju parem koht olema...
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
HENTA
HV kasutaja

|
23.05.2005 08:06:23
|
|
|
Arvata on...irw tglt krt peaksid siis olema sildid kyljes et millisel kiirusel kirjutatud plaate loeb jne
oleks kah yks lahendus aga ma pakun et see on viimane asi mille peale tootjad mõtlevad
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
23.05.2005 09:05:42
|
|
|
Salvestamise kiirusest tulebki kvaliteet. Kui salvestad suure kiirusega siis need "augud" mida laser sissekõrvetab tulevad väiksema sügavusega ning mõnede lugejate jaoks on see probleem.
|
laser ei kõrveta mitte mingisuguse sügavusega "auke".
http://computer.howstuffworks.com/cd-burner4.htm
tuleks lugeda esimese võrdleva pildi alt rasvaselt kirjutatud osa...
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.05.2005 09:17:31
|
|
|
pealuu kirjutas: |
|
laser ei kõrveta mitte mingisuguse sügavusega "auke".
http://computer.howstuffworks.com/cd-burner4.htm
tuleks lugeda esimese võrdleva pildi alt rasvaselt kirjutatud osa... |
"Augud" oli ehk liiga lihtsustatult väljendatud kuid põhimõte jääb samaks, ütleme siis et "jälg" jääb suurema kiirusega salvestades mittepiisav. On piisavalt korrektne?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
23.05.2005 09:37:44
|
|
|
ma ei soovinud norida ... ning nimetuse "auk" vastu sellisel kujul pole mul ka otseselt midagi. segadust tekitas väide et need "augud" saavad olla suurema või väiksema sügavusega sõltuvalt kirjutamiskiirusest.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhuslik
HV kasutaja
|
23.05.2005 21:40:16
|
|
|
Tiba offtopic, kuid siiski.
Plextor Premium+Plextools Professional+Taiyo Yuden'i toorik. Kirjutamis kiirus 4x ja 8x.
Ja tulemus on olnud alati selline mis pole veel alt vedanud.
_________________ Powered by Tagan |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.05.2005 21:42:04
|
|
|
Kui nüüd näidetele asi läks siis mina olen oma Gigabyte läpakaga Neroga 12x kiirusega põletades Verbatimi toorikutega kah alati töötava isendi saanud.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
23.05.2005 21:50:10
|
|
|
Millist CD-Writerit kasutasid?
Väga palju sõltub audio plaatidel ka kirjutajast
Olen viimased 4a Plextoriga kirjutanud 2-48x kiirusega ja 0 probleemi , isegi superpirtsakas Nakamichi cd-mängija mängis
8 kirjutas: |
Fakt:
Proovitud 12-st tavalisest CD mängijast (enamasti need nn. banaan-raadiokombod, eri firmad, eri valmistusaastad) ei suutnud lugeda 48x kiirusel salvestatud (kolmes erinevas salvestajas) CD-R plaate 9 mängijat. 24x kiirusel tehtud plaate ei suutnud lugeda neist vaid 2 mängijat. 12x kiirusel tehtud plaate lugesid probleemideta juba kõik riistad.
Üldiselt olen kõigile soovitanud, et kui kirjutad CD-R plaate tavarahva jaoks, siis võiks need salvestada 8x kiirusel. See on üks optimaalsemaid kiiruseid ka enamiku toorikute jaoks. Veel aeglasematel kiirustel võib aga kvaliteet jällegi kannatada, kuna osa toorikud kipub siis üle kõrvetuma, kuigi kirjutuslaser peaks teoreetiliselt oma võimsust kalibreerima iga tooriku järgi.
Aga mul on ka üks tavaline HiFi tüüpi statsionaarne CD-deck, mis kipub olema väga kapriisne hoopiski pressitud muusikaplaatidega, samas kui mistahes CD-R mängib seal vähimategi probleemideta! |
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.05.2005 01:37:47
|
|
|
...ja nüüd iga mees hakkab üles lugema millega tal "alati töötab"? Tulge mõistusele. Põhimõtteliselt peaks iga plaat igas mängijas töötama, praktikas see nii ei ole. Seega millest pärineb see arvamus et teie kombinatsioon järsku *kõigil* eksisteerivatel mudelitel töötab? Ja isegi kui töötab ei pruugi igaühel ikkagi nõutud rösterit ja toorikumarki olla. Seega on need "kombinatsioonid" täpselt sama palju väärt kui ükskõik millise probleemi esinemisel lahenduseks FORMAT C: või Linuxi pakkumine.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhuslik
HV kasutaja
|
24.05.2005 10:16:13
|
|
|
Seega millest pärineb see arvamus et teie kombinatsioon järsku *kõigil* eksisteerivatel mudelitel töötab? |
Kas keegi on öelnud, et kõigi eksisteerivte mudelitega?
Ma nagu kribasin nii "Ja tulemus on olnud alati selline mis pole veel alt vedanud". Eks kunagi tuleb see esimene kord ka ilmselt.
Mul on kogemus u. 20 erineva sanga, keskuse ja standalone mängijaga.
Ja lööge või maha, aga kõik saab alguse toorikust ja kirjutamiskiirusest.
Päris niisama ei ole ka mõni raua tootja Audio kirjutamis kiirust maha tõmmanud rauas 24x'le.
Kui kirjutad kiiresti sitale meediale tekib ka rohkem vigu mida Error Correction peab parandama.
Ja üheltmaalt, Error Correction enam ei suuda vigade arvu tõttu seda teha hakkab jõnksutama.
Samas on ka ju alati olemas see võimalus, et Error Correction on odavates asjades ehitatud odav, mis ei pruugi vigu korralikult parandada.
_________________ Powered by Tagan |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|