Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
arm2004
HV Guru

|
04.04.2005 14:36:54
|
|
|
Firewolf kirjutas: |
arm2004 kirjutas: |
Firewolf kirjutas: |
No kohe mitte ei saa siin teemas tegemata jätta Maxtor "UP", rämps, rämps ja veel kord rämps. |
mõttetu vend oled!
ise päris palju Maxtor'iga kokku puutunud ja asi kestab mehesti! lisaks PATA kettad on ropult kiiremad, kui mingid Seagate juustud... |
ja mitme maxtoriga sa siis kokku oled puutunud, mina 378-ga (loe kolmsada seitsekümmend kaheksa) ja seda 2003-2004, millest tänaseks on välja vahetatud 218 (loe kakssada kaheksateist) vigadega bad-dest kuni elektroonika totaalse suremiseni, neist allesjäänutest olen ka pea pooled välja vahetanud oma kulu ja kirjadega, kuna kasutajad ei kannatanud enam välja seda vilet mida need kettad tegid. Kiirustest vast ehk ei ole üldse mõtet jahuma hakata, sellist mõistet ei tohiks üldse Maxtori puhul kasutada.
Ole hea ja avalikusta ka enda statistika mille põhjal siis Maxtorit kiidad ja Seagate-i laidad (ei väida et Seagate parim)
, olen valmis ka omaltpoolt lisama dokumentaalse tõestuse garantiitagastuste näol aga kui alla jääd siis tätoveerid ise omale permanentselt otsa ette "mõttetu vend" |
no vat, sellise postiga olekski tulnud alustada
eelmist posti lugedes jäi tüüpilise fännboi/dumbuser'i mulje, kes teeb järeldusi ühe kogemuse põhjal
ma muidugi pole lugenud, palju nendega tegelenud, aga tõesti, vähem.
ning ma ei kiida Maxtor'it, pean seda keskpäraseks kettaks. igatahes tuntavalt kiirem, kui Seagate või Western Digital (jutt ikka PATA ketasestest, mis juba ammu väljas), kuid samas lärmakam...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
sergi
HV kasutaja
|
09.05.2005 13:05:06
|
|
|
Noname kirjutas: |
WD ja Maxtor kõige sitemad, hitachi kõige vastupidavam (genneti statisitika) |
kas raptorite kohta ka mingit statistikat on?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.05.2005 13:37:48
|
|
|
Tegelt kipub see küll rohkem nii olema, et igaüks kiidab oma lemmikmarki ja teeb kõik teised maha Ja kui tõsiselt võtta, siis annab igat ketast elus hoida ja iga ketast maha põletada või rivist välja viia. Ükskõik kas siis maandamata masina (staatilise elektriga), kehva toiteploki kaasabil, elektrivõrgu voolukõikumiste tõttu või "jalgpalli mängimisega" (loe: löögid, kukkumine) 8)
Ning uue aja mood - liialt kõrged masinate sisetemperatuurid mis on võimelised elektroonika "üle kütma ja lolliks ajama"
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
09.05.2005 13:38:22
|
|
|
minul läks üks 36gb raptor kui aus olla siis rohkem ei ole kuulnud,et kellelgi oleks raptor lagunenud kauplus kuhu ketta garantiisse toimetasin tegi samuti suured silmad raptori peeti mineku puhul!
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
1 :: |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.05.2005 14:16:14
|
|
|
Mul endal on olemas ka selline tähelepanek, et kui ketas maha põleb, siis suure hurraaga visatakse uus ketas masinasse, samas jättes kontrollimata vooluvõrgu, toiteploki jms. Ning siis peatselt uus vesistamine - ka järgmine ketas põles samuti maha
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
09.05.2005 14:22:08
|
|
|
maxtoritest rääkides... mul ütles kunagi ühes Ordis kokku pandud komplektis 20GB Maxtor mõne tunniga üles (s.t oli algusest peale praak)
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
09.05.2005 14:29:18
|
|
|
Ühes arvutis on püsinud 10gb 5400 rpm quantum juba 5 aastat, mitte midagi pole viga.
Samas uuemal arvutil (ost oktoober 2004) sai pandud sisse 120gb pata samsung. Umbes 3 kuu pärast sai vahetatud, kuna badid, nüüd see vahetatud samsung ka läbi, ei tea mis viga. Ükskord panin arvuti töö, ei buutind üles, panin teisele arvutile ketta slave, ei lasknud sellele kettale minna, ütleb set disc is not formatted. Tegin formatti ära, ikka ei buuting üles (jooksis bioses kinni), samas selle 10gb quantumiga läks ilusti arvuti käima. Samsungil on veel datalingi garantii Oleks sest vaid kasu
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
onuno
HV kasutaja
|
09.05.2005 23:21:45
|
|
|
1 miinus ka seagate poolele
40GB Barracuda ATA IV suri täna käigu pealt
pärast 3 aastast teenistust
10x proovimise peale 2x leiti ketas üles aga miskit lugeda sealt ei õnnestu
koliseb kah imelikult
seagate koduleht näitab et isendil on veel kehtiv garantii kuni 2005 september
kas on mõtet maaletooja poole pöörduda?
müüja - a.sepad on ammu hingusele läinud
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.05.2005 23:35:25
|
|
|
onuno kirjutas: |
koliseb kah imelikult
müüja - a.sepad on ammu hingusele läinud |
Mul suri see Segate ammu maha selles mõttes nagu Teil, aga, kui teie arvutis oleks RAID kontroller kaart siis selle seadme otsas see ketas töötaks kenasti edasi, ise kasutan EIO ATA133 IDE RAID (DM-8401) Ver:1.0 kaarti Segate IV ST360021A 60 GB kõvaketta elus hoidmiseks, andmeid saab seal kettal kenasti edasi hoida, kuid Windowsi pole sinna enam võimalik installida, ega sealt arvutit käivitada.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joosep8
HV veteran
|
17.05.2005 20:05:49
|
|
|
onuno kirjutas: |
koliseb kah imelikult
müüja - a.sepad on ammu hingusele läinud |
ORDI vahendab tehasegarantiid. Käitlemise tasu on 150.-
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
18.05.2005 18:09:53
|
|
|
2X Maxtor 6,4GB
1X Maxtor ~5,1GB
-------------------------
Mis üldse ketta heaks paras temp oleks?
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
18.05.2005 19:30:49
|
|
|
Irw Maxtoriga/Quantum -iga (pmst üks ja sama) tuleb osata ümber käia (kui jätta välja kõik Qantum-id ja mõned Maxtori seeriad mille elektroonika oli vigase disainiga ja surmale määratud) siis on ta väga hää ketas (mul paremad pata versioonid suutnud suht nobeda wd sata vindiga sarnaseid tulemusi anda. Seagate on suht ok (ise kusjuures totaalselt vihkan, mitu ketast endal surnud infiga). Kuna ise olen Rma logistik (loe garantii neeger) ( liigub põhiliselt WD ja ka palju maxtorit ja seagatet vähemal määral ibm) võin öelda, et seagatest on senini mul tagasi tulnud 2tk läppari vinte. Wd-d ja ibm ( ibm -i puhul 5/9 umbes) tuleb aga suht pallju tagasi (wd-d läheb põhiliselt masinatese ja servutese seagate) siis hindaks wd -ki heaks kettaks. Maxtor on aga kiirusepoolest supper (kui piisavalt jahutada elab ta suht hästi).
|
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackrider
HV vaatleja
|
20.05.2005 18:43:56
|
|
|
mul suri ära seagate barracuda 7200.7/8Mb ATA ketas 160Gb...
ja kui kellelgi on ka sama ketas surnud aga biosi alt siiski näitab, sis ma ostaks selle ketta hea meelega ära.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|