praegune kellaaeg 20.06.2025 00:34:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oodi200
HV kasutaja

|
14.05.2005 11:24:08
Probleem dvd kirjutajaga Philips DVDRW228 |
|
|
Et selline asi siis, kas keegi oskab öelda või akki kellelgi on kogemusi sellise kirjutajaga. Probleem nimelt selles, et pole leidnud odavaid toorikuid sellele kirjutajale. Ainult olen saanud kirjutada HP toorikutele. Olen ostnud 10-12 kr toorikuid paar tükki aga neile ei kirjuta. Äkki keegi teab soovitada toorikuid millele se kirjutab.
Ja siis seda ka et kirjutan nero 6 või peab olema mingi soft ka sellele kirjutajale mis kirjutaks odavamatele toorikutele.
Hp toorikud on olnud DVD+R. Ja K-arvutisalongist ostsin toorikuid siis müüa kusis, kas on + või - kirjutajaga. Arvan et on + kirjutajaga. Ja kui neroga kirjutada siis ta annab kirjutamis kiirust valida ainult 2,4x ja muud valikut ei olegi.
Aga äkki jah oskab keegi soovitada.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elar
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
oodi200
HV kasutaja

|
14.05.2005 13:58:01
|
|
|
Ja tõmbasin selle viimase firmware update 1.72 ja nüüd kärab kõikidele nendele toorikutele mis ma ostnud olen.
Suured tänud teile
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|