Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
legomehike
HV kasutaja

|
29.06.2008 16:12:41
|
|
|
Kas kellelgi on m2ng k2es ka.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
30.06.2008 01:40:04
|
|
|
garrett kirjutas: |
Mõttetu mäng. Mõnele sadistile ikka meeldib et veri ja soolkad lendaksid |
Ei ole säärased multikad mõeldud algkoolile ja ei ole ka mängud. MA raiting või kõrgem pannakse põhjusega.
Sadistiks ennast küll ei pea, aga Manhunti sai nauditud küll. Nüüd ootan , et teine osa arvutile kunagi tehtaks. Armastan vaadata South Parki, Drawn Together-t ja muud säärast saasta. Ei saa kurta, et mõistusel midagi viga oleks. Hiljuti sai õpingutega seoses läbitud psühholoogiline test, mis kestis üle kuue tunni ja oli ütlemata põhjalik. Tulemused tunnistasid mind täitsa terve mõistusega inimeseks.
Aastat paar tagasi sai 50 krooni eest isegi telefoni Happy tree friends mäng tellitud. Sisult ei erinenud eriti yeti stuudio mängudest, aga tore oli vaadata kuidas siilil soolikaid lendas.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
30.06.2008 01:55:17
|
|
|
Ise ka ei kohku tagasi sellise asja ees. Olen vaadanud Happy Tree Friendse ja veel mõistuse juures. Teine selline veidi verisem psühholoogiasari on Dexter.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
03.07.2008 15:35:30
|
|
|
mäng on üpris igav... alguses on natuke äge, vaatad kuidas verd lendab jne, aga see viskab ka kiiresti üle.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmz
HV kasutaja
|
05.07.2008 12:32:22
|
|
|
System kirjutas: |
heretic666 kirjutas: |
Ja kui Commando filmi vaadatakse uuesti, siis tehakse terve koolimaja tühjaks ühe õpilase poolt, või mis ? |
Seda on juba üritatud, aga padrunid saavad tavaliselt ennem otsa või tuleb suitsiid vahele.  |
Saega on ju füüsiliselt palju raskem tapatööd teha, seega ma ei kardaks mingit HappyTreeFriends-i poolt algatatud tapmistelainet..
Üleüldse on mingid väited, et vägivaldsete mängude mängimine teeb mängija hullunud maniakiks, täiesti laest võetud. Haigeid mõistuseid tuleb päev-päevalt juurde, seega tõenäosusteooria ise sunnib neid juba midagi korda saatma, mitte GTA4 või Manhunt..
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
05.07.2008 20:31:38
|
|
|
Minu lemmik multikas on HTF; mängudt ei tea kuda on. See ei tähenda et kui mulle multikas meeldib, olen sadist. Kas õudukad on ka siis sadistlikud filmid, kui neid vahitakse? See on just meelelahutus , komöödia on anermiseks, õudukas on et noh, kaasa elada ja sind hirmutada. HTF on ka õudukas a lihtsalt multika stiilis. Ise vaatan seda suurem osa animatsiooni pärast., kuna meeldib, kuda see animeeritud on
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
05.07.2008 20:32:02
|
|
|
Andykas kirjutas: |
teletupsid verega?  |
tõesti mõttetu mäng
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
05.07.2008 21:54:31
|
|
|
Volum kirjutas: |
Andykas kirjutas: |
teletupsid verega?  |
tõesti mõttetu mäng |
multikas ja mäng ka jah. nahui on vaja sellist paska sööta.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|