Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Kõvad kettad »  Probleem kirjutaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
brightside
HV vaatleja

sõnum 17.04.2005 00:18:24 Probleem kirjutaga vasta tsitaadiga

Olen surmani netist otsinud lahendust sellele probleemile, aga pole siimaani leidnud. Ühesõnaga mul on selline probleem, et viimasel ajal on mu kirjutaja hakanud mitte tahtma kirjutada. Kõigepealt hakkas ta kirjutamise ajal lööma ette errorit: "Logical unit not ready - long write in progress". Peale format c-d saan nüüd sellise errori: "Cannot format medium - incompatible medium". Veel üks märkimisväärne asi on see, et plaadil on mõne kohe peal peale kirjutamist mingid imelikud peenikesed jooned/ringid peal. Mõnikord on nii, et errorit ta ette ei löö, aga need samad ringid/jooned on ikka peal ja kui Nero CD-DVD Speedis Scandisc teha siis näitab, et mõned kohad plaadist on kahjustatud. Olen kasutanud programme Burrrn, Nero, Alcohol 120% ja Exact Audio Copy ja ka erinevaid toorikuid. Kõigiga on erroreid ette tulnud.

Ise kaldun arvama, et asi võib olla firmwareis, sest probleemid hakkasid kuskil sellest ajast peale, kui ma firmwarei esimest korda uuendasin, võib-olla aga enne seda. Uuendasin ta 1.03-ele. Kui aga asi ongi selles, siis kas on üldse kuidagi võimalik kuidagi oma vanu sätteid tagasi saada? Proovisin 1.01-e aga probleem on ikka alles. Ja ma ei usu, et 1.01 mul üldse algselt oli. Kui sa ostad endale kirjutaja, siis kas seal üldse mingi firmware algul peal on? Jagan firmwareist vähe, seega ei oska palju kosta selle koha pealt. Kirjutaja on mul LG GCE-8525B.

Ma tõesti ise ei oska enam midagi välja mõelda, oskab keegi teine ehk aidata?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eser
HV veteran

sõnum 17.04.2005 08:29:29 vasta tsitaadiga

kle sul võib lihtsalt lugemispea sitane olla@ kasuta puhastusplaati või kaku draiv lahti ja kae mis toimub seal !!!!
brightside
HV vaatleja

sõnum 17.04.2005 19:33:50 vasta tsitaadiga

Olgu, jõudsin järeldusele, et mul on hoopis nende IDE Channelitega midagi mäda. Nimelt on mul Secondary Master peal kõvaketas ja Secondary Slavei peal kirjutaja. Niisiis, kas keegi oskaks puust ja punasest ette teha, kuidas ma saaksin kõvaketta Primary Master ja kirjutaja Secondary Master peale panna?
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.04.2005 08:47:40 vasta tsitaadiga

Ühendad kummagi seadme oma kaabliga ja paned jumperid kah masteri peale, kümneid kordi siin nämmutatud.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Kõvad kettad »  Probleem kirjutaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.