Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Dvd kirjutamine koos subtiitritega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Amilo4
HV vaatleja

sõnum 08.10.2004 20:11:37 Dvd kirjutamine koos subtiitritega vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab kirjutada õigesti DVD-sid koos subtiitritega?Mis programmiga ja kuidas???
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mrx
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.10.2004 00:50:02 vasta tsitaadiga

link :: DIKO

Kui sa asjast eriti midagi ei jaga, siis tasub sul vast alustada sellisest vabavarana saada olevast kõik-ühes programmist nagu D.I.K.O.
Peaks suht rahuldava kvaliteediga asja ära tegema.
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 182
tagasi üles
Omega
HV kasutaja

sõnum 09.10.2004 20:06:01 vasta tsitaadiga

siin veel üks http://members.home.nl/thefilmmachine/
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
alari
HV vaatleja

sõnum 10.04.2005 14:53:50 vasta tsitaadiga

See DIKO ei tööta, ma ütleks. Või siis teen mina midagi valesti?! Kui kõik DIKO help-failis sisalduvad nõuanded läbi lugeda ja vajalikud vidinad alla laadida, siis New Convesation valides ja filmi ning supaka faili kätte näidates ning Start Conversation nuppu tallates, ütleb error-kastis järgmist: FreeEnc.exe - Unable to Locate Component. This application has failed to start because MSVCR70.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Kui OK selle peale anda (muid võimalusi nagu polegi), siis viskab lahti uue kasti, mille sisu järgmine: LoadPlugin: unable to load "C:\Program Files\DIKO\avisynth plugins\RemoveGrain.dll" jne.

Seega... kas keegi oleks nii hea ja näitaks kätte hea õpetuse, kuidas tegelikult kirjutada avi ja srt failist subtiitritega dvd-film, mida ka tavalisest mängijast vaadata saab või siis jagab oma teadmisi ja kogemusi?

Tänud!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 10.04.2005 21:09:55 vasta tsitaadiga

MSVCR70.dll peaks olema M$ Visual C++'is kirjutet progede tarbitav teek, mille peaks saama M$i enda saidilt (ju siis DIKO installerisse pole seda kaasa pandud eeldades, et see süsteemis juba olemas).
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gj
HV veteran

sõnum 13.04.2005 15:11:19 vasta tsitaadiga

kui jutt käib dvd filmile divx subtiitrite lisamisest, siis mina sain selle õpetusega hakkama:
http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=245188
aga ilge keemia on ja esimest filmi tegin 5 tundi. saab näha kas mõni veel õnnestub. kui kellelgi on mingi lihtsam moodus dvd filmile subide lisamiseks, siis võiks märku anda(ärge ainult seda divx ja siis tagasi versiooni pakkuge).
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 212
tagasi üles
zero2340
HV vaatleja

sõnum 13.04.2005 21:13:43 vasta tsitaadiga

Parim õpetus, mis ma olen leidnud http://www.itcollege.ee/~rmumm/
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
gj
HV veteran

sõnum 14.04.2005 09:45:14 vasta tsitaadiga

tänud lingi eest zero icon_exclaim.gif mul eila läksidki subid täiesti võssa, katsetab uuesti kui on aega mitu tundi jännata.

küsimus veel selline, et kas on võimalik juba sätitud .sup faili ka kusagilt alla laadida nagu divx sube? kui on filmid tehtud näiteks. dvdshrink softiga, siis peaks ju ajastused ilusti klappima, mulle tundub et kõige keerulisem ongi subtiitri aja sättimine, muu käib nagu lihtsalt aga aega võtab see vangerdus.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 212
tagasi üles
zero2340
HV vaatleja

sõnum 14.04.2005 11:17:13 vasta tsitaadiga

Ega neid .sup faile ei ole kusagilt saada vist, vähemalt mitte eestikeelsete subtiitritega.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
deppar
HV kasutaja
deppar

sõnum 14.04.2005 19:47:41 vasta tsitaadiga

SubClubis on mõnede filmide subtiitri ajastus tehtud ka dvd jaoks, need tuleb siis ise *.sup-iks konvertida.
Jänes
HV kasutaja

sõnum 14.04.2005 20:17:35 vasta tsitaadiga

Kui sa mõtlesid DVD-le eestikeelsete subtiitrite lisamist, siis mina kasutan selleks seda õpetust.
http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=219535&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=aa07d711288408049fbeb8c3e518173f
Tavaliselt ripin DVD-lt SubRipiga seal olevad subtiitrid, siis kontrollin kas lähevad olevate subtiitritega kokku. vajadusel korrigeerin Subtitle Workshop-iga.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
alari
HV vaatleja

sõnum 18.04.2005 00:13:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Parim õpetus, mis ma olen leidnud http://www.itcollege.ee/~rmumm/

On hea õpetus ... kõik toimib ...kuni viimase punktini ...siis kui on vaja kõik kokku miksida omavahel uuesti. Käivitanud Ifoedit programmi ja näidanud failid kätte, hakkab tegutsema. Kuid 99% peal hangub ... kiileb kinni, ja lööb tuttava kasti ette: send error report. Tee mitu restarti tahes, ikka sama jama. Teeb ära küll 3 faili: VTS_01_1.VOB, VTS_01_2.VOB ja VTS_01_3.VOB, viimane neist on 60 mega kandis.
Küsimus seega: mitu faili seal VIDEO_TS folderis lõpuks olema peab, mis hiljem neroga kõrvetades sealsesse VIDEO_TS kausta tõsta tuleb? Kas ainult need 3 faili või midagi veel?
Kuidas sellest hangumisest üle saada?
tagasi üles
wonder
HV vaatleja
wonder

sõnum 19.04.2005 13:34:22 njh avi dvd-x vasta tsitaadiga

et kas sellise progrega nagu Pinnacle (oli vist) saab teha avi faile dvd-x ja kui saab siis kas keegi saaks mingi õpetuse kuskilt välja võluda... icon_razz.gif
alari
HV vaatleja

sõnum 19.04.2005 14:36:09 vasta tsitaadiga

Ma sooviks siiski vastust oma küsimustele ja arvamusi probleemi kohta. Keegi ju ikka peaks teadma, mis failid sinna video_ts kataloogi lähevad! Muide .. proovisin ka kõik muud asjad kinni panna (isegi neti võtsin välja) selleks ajaks, kui kokku hakkas panema asju, aga ikka - 99% peal crash.
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.04.2005 15:24:20 Re: njh avi dvd-x vasta tsitaadiga

wonder kirjutas:
et kas sellise progrega nagu Pinnacle (oli vist) saab teha avi faile dvd-x ja kui saab siis kas keegi saaks mingi õpetuse kuskilt välja võluda... icon_razz.gif

Pinnacle mis? Studio 7-8-9, või hoopis mõni muu pinnacle proge?
Üldiselt pinnacle ei ole väga sõber suvaliste avidega - eelistatud on DV formaadis avid. Mpeg id käivad kah.
Kui ta Sul juba filmi lahti võtab, siis lohista aga aegreale, vali make movie ja vali disc - dvd, pärast otsid ülesse Auxilary Files kataloogi, sealt oma projekti nime, seal all on dvd ja seal veel video_ts kataloog. Soovitan neroga põletada, vali video dvd ja lohista eelpoolnimetatud vido_ts sisu neros video_ts kataloogi, ära ehmata, kui pahandab mõnede failide peale - pinnacle jätab mõned failid mis pole ettenähtud video_ts kataloogi.
kogu lugu - hästi kiirelt kirjutatult
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Dvd kirjutamine koos subtiitritega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.